Belgische victorie in Bulgarije

Maar liefst twee Belgische spelers hebben het hoofdtoernooi van de Bulgarian Open in Sofia behaald, onderdeel van de European Tour. Naast Luca Brecel, die als professional geplaatst is, zullen ook Tomasz Skalski en Jurian Heusdens in actie komen op het hoofdtoernooi.

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Gisteren wisten beide heren zich al te plaatsen voor de tweede kwalificatieronde, vandaag wisten beide heren ook deze tweede ronde succesvol door te komen.

Skalski had een pittige loting, met de Engelsman Adam Edge tegenover zich aan tafel. Het werd een spannende partij en pas in de decider wist Skalski de beslissing te forceren. Skalski komt morgenvroeg uit tegen Michael Leslie uit Schotland.

Heusdens had op papier een makkelijkere loting, hij trof de Bulgaarse Viktor Gaidov. Heusdens kende weinig genade en wist met 4-0 de plaatsing voor het hoofdtoernooi af te dwingen. Heusdens treft morgenochtend Mark King.

Brecel komt morgen rond het middaguur in actie. Let wel op het uur tijdsverschil met Bulgarije!

Hans Blanckaert en Jeff Jacobs wisten niet door de kwalificatie heen te komen. Blanckaert verloor in de eerste ronde van Christopher Keogan. Jeff Jacobs verloor in de tweede ronde van Simon Lichtenberg uit Duitsland.

Eurosport is er morgen live bij, er wordt echter wel pas vanaf 16 uur Nederlandse tijd uitgezonden. Eurosport 1 volgt dan van 16 tot 20 uur live het toernooi in Sofia. Zaterdag en zondag zijn er op de Nederlands/Belgische Eurosport geen uitzendingen vanuit Sofia!

Voor livescoring en uitslagen klik je op de bekende link.

Lees ook:Skalski en Heusdens naar 2e ronde Gdynia Open
Lees ook:Skalski en Jacobs door naar hoofdtoernooi ET3
Lees ook:Skalski door naar hoofdronde op Lissabon Open
Lees ook:Drie van de vijf heren uitgeschakeld op EK
Lees ook:Uitslagen kwalificaties Bulgarian Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.