100% score voor Belgische masters en Wendy Jans

Bij de masters en de dames  is op het IBSF WK in Egypte een 100% score gehaald. Soms een nipte overwinning, soms een ruimschootse, maar allemaal succesvol! 

Alain

Vandersteen is eenvoudig naar de volgende ronde gegaan. Met 4-0 en breaks waarbij hij breaks scoorde van 55 en 45 heeft hij de thuisspelende Mostafa Mahmoud verslagen. Vandersteen komt morgenochtend om 09.00 uur Nederlandse tijd uit tegen Salim Ali Alsuwaidi uit de Arabische Emiraten. 

Van Herk won met 4-2 van Sherif Abousenna uit Egypte. Van Herk wist hierbij een break 48 te scoren in het 1e frame. Hij liep uit naar een 3-0 voorsprong maar zag toen de Egyptenaar nog twee frames terugpakken. in het 6e frame stelde de Belg orde op zaken en gunde hij zijn tegenstander geen punt meer. Van Herk komt ook om 09.00 uur uit, tegen Phisit Chandsri uit Thailand. 

WendyJans3
Tot slot was bij de masters Johny Moermans aan de beurt. Hij heeft een zwaar bevochten overwinning op zijn naam gezet. Met 4-3 wist hij van de uit Ierland afkomstige Tom O`Driscoll te winnen. Moermans kwam 2-1 voor met onder meer een 56-break. De Ier wist met een 45-break de voorsprong over te nemen naar 2-3, maar onze Belg wist zich terug te knokken en zijn plaats bij de laatste 32 te verzekeren.

Wendy Jans is ook door naar de volgende ronde. De enige Belgische dame in het deelnemersveld wist de Zuid-Afrikaanse Joy Lyn Willenberg met 4-1 te verslaan. Jans maakte daarbij een break 43 en 57. Morgenmiddag rond 15 uur Nederlandse tijd zal zij bij de laatste 16 tegen de Duitse Diana Stateczny uitkomen.

Alle uitslagen en livescoring vind je hier terug.

Lees ook:Nog 3 Belgische ijzers in het vuur op WK Egypte
Lees ook:Jans en van Roy nog overeind op EK in Litouwen
Lees ook:Amateur-WK: Stolk en Jans nog in de race
Lees ook:Van Hove naar 2e ronde Q-school
Lees ook:België vandaag ongeslagen op WK in Qatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.