Morgan wint WK 6-reds

Darren Morgan kan weer een mooie titel aan zijn toch al zeer uitgebreide palmares toevoegen. Deze keer won hij echter niet bij de Masters, maar bij de heren. In Sharm-El-Sheikh in Egypte won hij het wereldkampioenschap 6-reds van de wereld-amateurbond, de IBSF. 

© IBSF

© IBSF

De 50-jarige Morgan versloeg in de finale de 28-jarige Chau Hon Man uit Hong Kong met 6-4. Chau had in de halve finale de voormalige professional Andrew Pagett verslagen met 5-3, Morgan schakelde in de halve finale Keen Hoo Moh uit Maleisië uit met 5-4. Morgan wist hier in de decider een 55-break te maken om zijn finaleplaats veilig te stellen.

Ook de hoogste break ging naar Morgan, hij scoorde een maximum (75-break). Ook Sundeep Gulati uit India wist de maximale score te behalen.

Bij de dames ging de hoofdprijs naar Siripaporn Nuanthakhamjan uit Thailand. Zij versloeg in de finale Vidya Pillai uit India met 4-0.

Alle uitslagen van het 6-reds toernooi voor de heren en dames zijn hier terug te vinden. (Later meer over het team-event)

Lees ook:Iran, Thailand en Hong Kong pakken hoofdprijzen op WK teams
Lees ook:Darren Morgan wint European Open
Lees ook:Verrassende finalisten bij IBSF WK 6-reds teams
Lees ook:Thaise finale bij WK dames -21
Lees ook:Jans in finale WK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.