WLBSA: Goede warming-up voor Wendy Jans

Wendy Jans heeft vrijdag een prima generale repetitie beleefd voor het WK snooker voor vrouwen, dat morgen in Leeds begint.

Samen met Jamie Clarke eindigde Jans als tweede op het WK mixed-koppels, een ludiek warming-up event op de dag vóór het echte WK van de WLBSA begint.

Jans was bovendien de enige die een century scoorde: een 102 in de met 3-1 gewonnen halve finale tegen Jessica Woods en Peter Lines.

ibsf worlds 2013 - jans

…Jans [archiefbeeld] wint zilver en scoort een 102 op het WK mixed-koppels…

Jans en Clarke, die eerder van Tatjana Vasiljeva/David Grace en Anita Maflin/Kurt Maflin wonnen, verloren in de finale met 0-3 van Yana Shut en Ben Woollaston.

De kampioenen hadden in de andere halve finale de toernooifavorieten Reanne Evans en Michael Holt met 3-1 uitgeschakeld.

Alle uitslagen van het WK mixed-koppels vind je op de site van de WLBSA. Inmiddels is ook het WK koppels begonnen. Hier stuit Jans met Hannah Jones in de kwartfinales op de als eerste geplaatste Ip Wan-In Jaique en Katrina Wan.

Jans, de regerend IBSF-kampioen, geldt als een van de belangrijkste troeven om Evans van een tiende opeenvolgende WLBSA-wereldtitel af te houden.

In de groepsfase stuit Jans onder anderen op de als vierde geplaatste Ip Wan-In, Emma Bonney, Anita Maflin en Laura Evans (geen familie van…).

[picture Wendy Jans © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:WLBSA: Jans als groepswinnaar naar achtste finales
Lees ook:Wendy Jans van start op WK van WLBSA
Lees ook:WLBSA: Wendy Jans eenvoudig naar halve finales
Lees ook:Reanne Evans opent gevecht om No. 1-positie
Lees ook:Reanne Evans verzamelt nog een paar WK-titels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.