Williams weer aan top groep 4 CL

Na een slechte paar dagen in de derde groep van de Championship League, waar hij nipt vijfde werd en dus net door kon naar de volgende groep, gaat Mark Williams nu weer fier aan de leiding met vier gewonnen wedstrijden. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Op de tweede plaats in de groep vinden we Neil Robertson, die twee van de drie wedstrijden gewonnen heeft en de hoogste break op zijn naam heeft staan. Tegen Ricky Walden scoorde hij een 140-break.

Stijf onderaan, met 0 gewonnen wedstrijden vinden we de landgenoot van Williams terug: Michael White. Nadat Marco Fu gisteren al te laat kwam en daardoor een wedstrijd verloor, moest White vandaag twee frames inleveren omdat hij te laat kwam opdagen. Ricky Walden maakte daarna snel korte metten met hem en pakte met het derde frame een 3-0 overwinning.

Morgen worden de laatste groepswedstrijden gespeeld, waarna ‘s avonds de kruisfinales en de finale volgen. De winnaar voegt zich bij Ronnie O’Sullivan, Judd Trump en Stephen Maguire, die zich in de eerdere drie poules al wisten te plaatsen.

Klik hier voor livescoring en alle uitslagen.

Lees ook:CL: Ebdon leidt in groep 4
Lees ook:Drie keer scheepsrecht voor Williams in CL?
Lees ook:Maguire wint CL groep 3
Lees ook:Day aan kop in 2e groep CL
Lees ook:Williams stijf onderaan in CL, Walden leidt groep 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.