WK: Ook Hawkins door op decider

 Barry Hawkins is met de hakken over de sloot door gegaan naar de tweede ronde van het WK in Sheffield. Hawkins had al 7-2 en 9-4 voor gestaan, maar kon uiteindelijk pas in de decider de wedstrijd beslissen en met 10-9 te winnen van Matthew Selt. Ik heb zelf (nog) geen wedstrijden kunnen zien vandaag, dus ik ben erg benieuwd naar jullie verhalen over de cruciale momenten in deze en andere wedstrijden! 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Ook de wedstrijd tussen Stuart Bingham en Robbie Williams was spannend. Zij speelden hun eerste sessie en bleven elkaar steeds afwisselen. Williams leidt momenteel met 5-4, vanavond wordt de wedstrijd afgerond.

In de middagsessie heeft Neil Robertson zich zeer eenvoudig weten te plaatsen voor de tweede ronde. Hij won met 10-2 van Jamie Jones. Robertson leidde na de eerste sessie reeds met 7-2 en wist vandaag, onder meer door een 133-break, zich te verzekeren van een plek bij de laatste 16.

De wedstrijd van de middagsessie tussen Ding Junhui en Mark Davis is nog bezig. Deze begon al te laat omdat de wedstrijd tussen Hawkins en Selt uitliep.

Opvallend is dat er veel deciders zijn tot nu toe dit WK. Ligt het niveau zo dicht bij elkaar, of zou er een andere reden aan te wijzen zijn daarvoor?

Lees ook:Speelschema WK snooker dag 3, 20-04
Lees ook:WK: Fu door naar tweede ronde
Lees ook:WK snooker speelschema dag 2, 19-04
Lees ook:Williams ruim door, Selby op comfortabele voorsprong
Lees ook:Brecel verliest in tweede ronde UK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.