India Open: Brecel verliest, Trump moeizaam door

Luca Brecel is uitgeschakeld op de India Open vandaag. Hij verloor in een snelle partij, met 4-0 van Thepchaiya Un-Nooh. Un-Nooh, die de vorige ronde titelverdediger Ding Junhui wist uit te schakelen, scoorde in het vierde frame een 137-break.  Cruciaal in de wedstrijd was het derde frame, waar Luca de voorsprong nam, maar die Un-Nooh wist te stelen op de laatste zwarte bal.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Un-Nooh zal bij de laatste 16 uitkomen tegen Jamie Jones, die op zijn beurt won van Gerard Greene met 4-3. Jones wist in het beslissende frame een 68-break te scoren.

Stuart Carrington heeft de hoogste break van het toernooi verbeterd. Hij verloor zijn wedstrijd weliswaar met 4-1 van Li Hang, maar in dat ene frame wist hij wel een 138-break te scoren.

Ook Mark Williams scoorde een centurybreak vandaag, hij deed dat op een zeer goed moment, namelijk in het beslissende frame tegen Peter Ebdon. Williams wist met een 127-break zijn plek bij de laatste 16 veilig te stellen.

Metha

India moet het vanaf vandaag zonder thuisfavoriet doen. Aditya Mehta verloor vandaag met 4-2 van Ricky Walden. Walden kwam 3-0 voor te staan, maar zag Mehta nog angstvallig dichtbij komen. In het zesde frame wist Walden echter de wedstrijd voor zich op te eisen.

Judd Trump speelde vandaag met een extra handicap. De Engelsman gaf eerder deze week al aan last te hebben van een schouderblessure, zijn wedstrijd tegen Adam Duffy ging dan ook niet van een leien dakje. Pas in het laatste en beslissende frame wist Trump de beslissing te forceren. Trump speelt morgen tegen Mark Williams.

Alle uitslagen van vandaag en livescoring morgen zijn hier te vinden.

Lees ook:India Open: Williams verslaat Trump, Higgins verliest door whitewash van Davis
Lees ook:Michael White wint India Open met overmacht
Lees ook:Williams verslaat The Rocket
Lees ook:Trump verslaat Selby en Williams en wint groep 2 van CL
Lees ook:Selby uitgeschakeld op Australian Open, White nipt door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.