Ali Carter claimt prijzengeld India Open

Ali Carter claimt het prijzengeld van de Indian Open, ook al heeft hij niet gespeeld op het hoofdtoernooi. Hij zegt dat Worldsnooker hem de verkeerde informatie heeft verstrekt.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Om naar India af te mogen reizen is een visum nodig. Carter had van Worldsnooker dat een zakenvisum aangevraagd moest worden, nadat hij zich had geplaatst bij de kwalificatiewedstrijden. Normaal heeft men daarvoor een verwerkingstijd van één werkdag nodig. Bij het consulaat van India in Londen bleek echter dat er een conferentie-visum aangevraagd moest worden, maar daar was het nu te laat voor, aangezien deze drie dagen duren en er een nationale feestdag in India was.

Carter heeft veel punten verloren in de tijd dat hij behandeld werd tegen longkanker en heeft elke punt/pond op de ranking heel hard nodig. Hij wil dan ook proberen om dit prijzengeld alsnog op te eisen bij Worldsnooker.

Opvallend vind ik, dat ik op Twitter lees dat er spelers in India zijn die wel via een zakenvisum zijn binnen gekomen, of zelfs via een toeristenvisum. Blijkbaar trof Carter net de verkeerde ambtenaar aan bij het consulaat…

Lees ook:Scullion terug aan de tafel
Lees ook:Ali Carter terug aan snookertafel
Lees ook:Carter is schoon!
Lees ook:World Snooker toont menselijk gezicht
Lees ook:Ali Carter blijft in top-16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.