Kwalificatie German Masters vandaag van start

Vandaag gaan de kwalificatiewedstrijden voor de German Masters van start. Het hoofdtoernooi vindt volgend jaar plaats, van 3 tot 7 februari in het bekende Tempodrom in Berlijn. De kwalificaties worden van 17 tot 20 december gespeeld in Robin Park, Wigan, in Engeland. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Er worden twee kwalificatierondes gespeeld om straks met 32 spelers in Berlijn aan de start te kunnen verschijnen. De eerste kwalificatieronde wordt vandaag, morgen en vrijdag gespeeld, de tweede ronde wordt zaterdag en zondag gespeeld.

Uiteraard is Luca Brecel één van die 128 spelers. Brecel speelt vrijdagmiddag rond 15.30 uur zijn 1e ronde, tegen James Cahill. Bij winst zal Brecel daarna uitkomen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Adam Duffy en Jamie Jones.

Naast alle bekende grote namen, zal ook Ronnie O’Sullivan weer aan de snookertafel verschijnen. Hij speelt zijn eerste ronde-partij zaterdag rond 15.30 uur tegen Hamza Akbar uit Pakistan.

De gehele loting kun je hier terug vinden, ook kun je hier terecht voor livescoring. De kwalificatiewedstrijden worden niet op televisie uitgezonden maar zijn wel te volgen via de Worldsnooker-stream.

Mocht je trouwens nog zin hebben in een weekendje live snooker kijken, de toegang in Wigan is gratis!

Lees ook:Kwalificaties China Open vandaag van start
Lees ook:UK Championship start vandaag
Lees ook:Williams verdedigt zijn titel niet op World Senior Championship
Lees ook:Kwalificaties German Masters
Lees ook:Loting Shanghai Masters bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.