Fu en Milkins al vroeg naar huis, Skalski kranig geweerd

Hoogtepunten en dieptepunten in de Lissabon Open. Het eerste tourevent op Portugese bodem is vandaag van start gegaan. Er was vandaag wel enige vertraging in verband met een stroomstoring, verder lijkt alles goed te verlopen. De bijzonderheden tot nu toe:

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Marco Fu is vandaag uitgeschakeld. De speler uit Hong Kong verloor in de tweede ronde met maar liefst 4-0 van Dominic Dale. Met een 72 en een 105 werd Fu al vroeg in het toernooi naar huis gestuurd.

Robert Milkins verloor zijn eerste ronde partij, tegen Ian Burns ging hij ten onder met 4-1.

Ook Graeme Dott is uitgeschakeld. Hij verloor in de tweede ronde van Matthew Selt met 4-1. Dott wist er nog 1-1 van te maken, maar met onder andere twee 60+breaks maakte Selt de wedstrijd af.

Ook onze Belgische inbreng van vandaag, Tomasz Skalski verloor zijn wedstrijd. Hij weerde zich kranig tegen Mark Williams. Williams kwam al snel 3-0 voor, waarna Skalski met een 38 en een 23-break een frame wist te pakken. Williams wist in het vijfde frame echter de wedstrijd naar zich toe te trekken.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos


Het mooiste nieuws van vandaag was natuurlijk de 147 van Ben Woollaston.
Woollaston maakte deze in de eerste ronde, maar verloor daarna in de tweede ronde met 4-3 van Peter Ebdon. In de decider scoorde Ebdon een een 49 en een 76-break.

Momenteel zijn er nog steeds wedstrijden bezig en zendt Eurosport nog een uurtje uit op Eurosport 1. Livescoring volg je hier.

Lees ook:Skalski uitgeschakeld op WK Egypte
Lees ook:Skalski uitgeschakeld in kwartfinale EK
Lees ook:Bingham en Williams uitgeschakeld
Lees ook:België als poulewinnaar door naar kwartfinale
Lees ook:Drie van de vijf heren uitgeschakeld op EK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.