Allen door naar halve finale CoC

Mark Allen heeft in de laatste kwartfinale van de Champion of Champions Stephen Maguire verslagen met 6-2. Allen zal morgen in de halve finale uitkomen tegen Kyren Wilson. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Maguire won in de eerste ronde ruimschoots van rankingleider Mark Selby met 4-1. De Schot maakte daarbij ook nog de hoogste break van het toernooi: een 134-break. Allen had in de eerste ronde Barry Hawkins uitgeschakeld vanmiddag met 4-2. Hawkins scoorde nog wel een 131-break.

In de finale ging Allen gelijk goed van start. Hij kwam 3-0 voor te staan, waarna hij het vierde frame op zwart ook nog binnensleepte. Maguire antwoordt dan met een 107-break,  en wist het zesde frame met een 50-break te pakken. Hierna liet Allen zich echter niet meer van de winst afhouden, en wist de wedstrijd af te ronden met een 104-break.

Alle uitslagen vind je hier terug. De halve finale van Joe Perry tegen Neil Robertson start morgenmiddag om 14.00 uur. De halve finale van Allen tegen Wilson is om 20.00 uur. Uiteraard zijn de wedstrijden weer via stream te volgen.

Lees ook:Hawkins verrast Allen
Lees ook:Een niet-Engelse finale op CoC: Allen v Robertson
Lees ook:WK: Walden blijft koel tegen Wilson
Lees ook:Allen – Walden in finale PTC Finals
Lees ook:Brecel door naar tweede ronde German Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.