Brecel vandaag in actie voor ticket naar Australië

De laatste kwalificatieronde van de Australian Open zijn vanmorgen om 11.00 uur van start gegaan. Nog 32 spelers zijn in de race, voor één van de 16 plekken op het toernooi Down Under, waar zij de 16 hoogst geplaatste spelers zullen treffen. Onder hen is Luca Brecel, hij speelt vandaag zijn eerste wedstrijd. Brecel speelt om 15.30 uur tegen Mark Joyce. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Hossein Vafei Ayouri heeft een prima toernooi tot nu toe. In zijn debuut als main tour-speler, waar hij lang op moest wachten door de vele problemen rondom zijn visum, is hij nog steeds in de race om naar Australië te gaan. Hossein won van Charlie Walters, Zak Surety en Lee Walker. Hij zal nu in de beslissende wedstrijd vandaag uitkomen tegen Dominic Dale.

Bijzondere vermelding ook voor Liam Highfield. Slechts 2 dagen nadat ontslagen was uit het ziekenhuis en hij te horen kreeg dat hij de ziekte van Crohn heeft, stond hij toch gelijk weer aan de snookertafel. Hij won van de amateur Ashley Hugill maar verloor in de derde ronde van Chris Wakelin.

Kyren Wilson had een spannende partij. Hij kwam 4-2 achter tegen Ken Doherty, maar wist zich terug te knokken naar een decider. In de decider besliste hij de wedstrijd met een 115-break. Wilson komt vandaag uit tegen Ali Carter. Deze wedstrijd is ook te volgen op de stream van Worldsnooker.

Voor alle uitslagen, livescoring en komende wedstrijden klik je hier.

Lees ook:Volledig Engelse halve finales bij Northern Ireland Open
Lees ook:Brecel verliest nipt op Australian Open
Lees ook:Trump en Bingham uitgeschakeld op CoC
Lees ook:De dag van de comebacks
Lees ook:Brecel stoot door naar halve finales German Masters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.