Brecel door, Carter verliest

Luca Brecel is door de eerste ronde geraakt van het UK Championship. Hij won zijn eerste partij met 6-1 van Noppon Saengkham. Het vijfde frame kreeg Brecel kado, aangezien Saengkham te laat terug was van de midsession interval.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Brecel was ook zonder dat geschonken frame de betere speler. Met breaks van 103, 65 en 71 had Saengkham deze keer weinig in te brengen.

Ali Carter is in de eerste ronde uitgeschakeld. Na een lange afwezigheid van het circuit in verband met zijn gezondheidsproblemen, was Carter erg blij weer te kunnen spelen op het hoogste niveau. De wedstrijd verliep echter niet zoals Carter had gehoopt. Carter kwam 3-1 en 5-3 voor, maar verspeelde steeds zijn voorsprong. In het beslissende frame was Zhang Anda op de laatste kleuren aan de overhand.

Ronnie O’Sullivan heeft ondanks zijn blessure gespeeld vandaag, en gewonnen. Hij wist met 6-2 te winnen van Daniel Wells. The Rocket hinkte rond de tafel en gaf achteraf toe dat het hem erg veel pijn doet om met de gebroken enkel te spelen. Hij hoopt dat het de komende dagen opknapt en zijn wedstrijd tegen Joe Swail of Peter Lines zondag kan spelen. Lees hier zijn reactie na de wedstrijd.

Ook Mark Williams heeft zijn wedstrijd gewonnen, ondanks een nekblessure. Lees meer hier.

Voor alle andere uitslagen en het programma van vanavond verwijs ik je naar het bekende adres.

Lees ook:Brecel door naar 3e kwalificatieronde Shanghai Masters
Lees ook:Brecel wint eerste ronde Rurh Open
Lees ook:Maguire en Milkins niet naar International Championship
Lees ook:Brecel door, Robertson verliest op German Masters
Lees ook:Wereldtitel junioren gaat naar Thailand

Eén reactie op “Brecel door, Carter verliest

  1. Dutchnugget

    Voor de schotelbezitters: Luca Brecel is nu te zien op BBC Red button (Astra2 28 oost,10772 Horizontaal,22000) tegen Mark Allen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.