Amateur Lertsattayatthorn schakelt Higgins ook uit

Op het WK 6-reds heeft Kritsanut Lertsattayatthorn ook John Higgins uitgeschakeld. De Thaise speler lijkt op een regelrechte ramkoers te liggen, na eerder titelverdediger Mark Davis uit te schakelen, wist hij nu Higgins met 7-4 opzij te zetten.

KritsanutLertsattayatthorn

Met een beetje geluk wist de Thai via een fluke op roze 1-1 te maken, waarna hij de wedstrijd volledig onder controle kreeg. Via 4-2, 5-3 en 6-4 wist Lertsattayatthorn de score naar 7-4 te trekken, wat hem een plek in de halve finale opleverde, waar hij zal uitkomen tegen Stephen Maguire. Maguire wist op zijn beurt zijn kwartfinale met 7-4 te winnen van Shaun Murphy.

De andere halve finale gat tussen Dominic Dale en Ricky Walden. Walden won in de decider  van Mark Williams, die eerder in de wedstrijd materiaalpech had: zijn keutip vloog er in de wedstrijd af. Dale won met 7-4 van Hossein Vafei Ayouri.

Deze halve finale start om 10 uur Nederlandse tijd en het scoreverloop is hier te volgen. De andere halve finale zal later vanmiddag, om 15 uur Nederlandse tijd gespeeld worden. De finale staat gepland voor morgenmiddag 16.30 uur Nederlandse tijd.

Lees ook:Maguire weet opmars Lertsattayatthorn te stoppen
Lees ook:Davis uitgeschakeld op WK 6-reds door amateurspeler
Lees ook:India Open: Un-Nooh voor het eerst in halve finale
Lees ook:PTC Grand Final: Lee veel te sterk voor Selby
Lees ook:Higgins/Walden naar halve finale, Bingham uitgeschakeld op China Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.