WK-amateurs: Ondertussen in Daugavpils…

logo IBSFDe groepsfase van het IBSF World Championship in Daugavpils nadert haar onknoping. Hoogste tijd om een eerste balans op te maken – met 11 Nederlanders en Belgen.

Mannen: In Groep M scoort Joris Maas twee uit drie; tegenover twee simpele 4-0 zeges staat ook een 4-0 nederlaag – tegen John Whitty uit Engeland. In Groep B heeft Hans Blanckaert een uit vier; alleen van de Amerkaan Jeff Szafransky wint hij, met 4-3. In Groep H gaat Tomasz Skalski als een speer; hij is koploper met vier uit vier. En in Groep J staat Kevin Van Hove op twee uit drie; alleen tegen Krzysztof Wrobel uit Polen verliest hij nipt met 3-4.

Vrouwen: In Groep E heeft Manon Melief een uit vier na een 3-0 zege op Judy Dangerfield uit Australië. En in Groep A is titelverdediger Wendy Jans ongenaakbaar; vier uit vier.

Masters: In Groep D staat Kevin Chan op een uit drie dankzij een 3-2 zege op Jörg Schneidewindt uit Duitsland. In Groep F wacht René Dikstra na drie rondes nog op zijn eerste overwinning. In Groep G geldt hetzelfde voor Peter Bertens. In Groep J heeft Alain Vandersteen twee uit drie; alleen Chuchart Trairattanapradit uit Thailand is met 0-3 te sterk. En in Groep K staat Yvan Van Velthoven na drie rondes nog op de maximale score; hij verliest tot nu toe pas één enkel frame.

De groepsfases in de drie categorieën duren nog tot en met woensdag. De homepage van het WK vind je hier, livescoring vanuit Letland vind je daar.

Lees ook:EK-amateurs: De tussenstand in Sofia
Lees ook:EK-Teams: Dag des oordeels
Lees ook:EK-amateurs: De knock-out-fase begint
Lees ook:WK-amateurs: 7 Nederlanders en Belgen door
Lees ook:EBSA EK-Teams van start in Boekarest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.