Indian Open: Advani en Mehta blijven winnen

Wat een moment om te pieken! Uitgerekend op “hun” Indian Open hebben Pankaj Advani en Aditya Mehta zich vandaag voor de achtste finales geplaatst.

Advani won met 4-2 van een ziekige Mark Allen, vorige week nog winnaar van het Ruhr Open. Tot 2-2 ging het gelijk op, daarna bleef Advani koel en benutte zijn kansen.

Eerder al won Mehta met 4-1 van Hammad Miah, die nog wel met een 97 begon maar in het vervolg van de partij weinig meer in de melk te brokkelen had tegen de Indiër.

indian open 2013 - mehta-miah

…Halsbrekende toeren voor Mehta op weg naar zijn zege op Miah…

Bij de laatste 16 zijn morgen Stuart Bingham (Advani) en Mark Williams (Mehta) hun volgende opponenten. Bingham klopte Thanawat Tirapongpaiboon met 4-2, terwijl Williams ijzersterk speelde om Mark Selby met liefst 4-1 terug te wijzen.

Williams kwam met breaks van 53 en 72 op 2-0, en won ook frame drie nog na een 0-64 achterstand met een 69 clearance, 3-0. Daarna deed Selby met een 92 wat terug.

Williams pakte de overwinning met een century in het vijfde frame.

Sensationeel was de 4-3 zege van Ding Junhui op Mark Joyce. Ding stond al met 1-3 achter maar scoorde toen achtereenvolgende breaks van 85, 106 en 109.

De uitstekend op dreef zijn Gary Wilson was met 4-3 te sterk voor Australian Open- kampioen Marco Fu. En Joe Perry klopte Ricky Walden met 4-2, maar andere toppers als Neil Robertson, John Higgins en Mark Davis redden het allemaal wel.

Voor uitslagen en programma kun je bij World Snooker terecht.

[picture Aditya Mehta © 2013 snooker.blog.nl]

Lees ook:Indian Open: Indiaas sprookje duurt voort
Lees ook:Selby en Williams bij laatste 16 Rürh Open, Williams wil shotclock
Lees ook:Nieuwe gezichten op International Championship
Lees ook:Indian Open: Mehta in finale tegen Ding
Lees ook:Historische Indian Open-titel voor Ding Junhui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.