Munich Open begint vandaag… in Sheffield

Stuart Bingham won gisteravond in Grimsby de Premier League. Vanmiddag staat hij alweer te ballen in Sheffield… op het Munich Open.

Het blijft wennen, maar net als het Poolse Gdynia Open vorige maand begint het Munich Open in Engeland. Alleen de laatste 32 spelers gaan straks echt naar Duitsland.

Bingham speelt vanmiddag om 14.00 uur tegen Zhang Anda. Ook Mark Selby, Ding Junhui en Shaun Murphy behoren tot de spelers die vandaag in actie komen.

…Bingham komt een dag na zijn Premier League-zege alweer in actie…

De andere helft van het speelschema wordt dinsdag afgewerkt. Dan is ook Luca Brecel aan de beurt; hij speelt morgen vanaf 14.00 uur tegen de Engelse amateur John Whitty.

Morgen staan onder anderen ook Neil Robertson, Jimmy White, Ali Carter en Steve Davis op het speelschema. Judd Trump laat het toernooi zoals bekend schieten.

Het speelschema van het kwalificatietoernooi vind je bij World Snooker. Het eindtoernooi is van 4 tot en met 6 januari 2013 in Fürstenfeldbruck. Het Munich Open is het laatste event van de European Tour, de Europese tak van het Players Tour Championship.

[picture Stuart Bingham © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:In Sheffield gaan we van München naar Berlijn
Lees ook:Selby wel, Bingham niet naar Munich Open
Lees ook:Judd Trump skipt restant European Tour
Lees ook:Higgins en White openen vernieuwde Premier League
Lees ook:China Open: Brecel laat 3-0 voorsprong schieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.