PTC: O’Sullivan komt niet naar Antwerpen

Ronnie O’Sullivan mag komende week dan wel terugkeren op de Main Tour, dat betekent nog niet dat hij vanaf dan alle toernooien gaat spelen.

Zo zal O’Sullivan in elk geval niet naar het PTC-event in Antwerpen komen van 18 tot en met 21 oktober, hoewel zijn afbeelding wél op de officiële toernooiposter prijkt.

Zijn management Grove heeft via Twitter laten weten dat O’Sullivan “andere verplichtingen” heeft. Gedoeld wordt op exhibitions van de Snooker Legends in Engeland.

…De toernooiposter van het PTC-event in Antwerpen – met O’Sullivan…

O’Sullivan bereikte vorig jaar in Antwerpen nog de finale. Hij verloor toen in een fantastische wedstrijd met 4-3 van Judd Trump.

Volgens Grove heeft O’Sullivan tot nu toe pas voor drie toernooien ingeschreven: het International Championship, het UK Championship, en het komende PTC-event.

Op dat toernooi in Gloucester speelt O’Sullivan zijn eerste officiële wedstrijd sinds het WK. Zijn tegenstander op zaterdagochtend 8 september is Simon Bedford.

Uit de loting voor het PTC-event blijkt dat Luca Brecel eerst uitkomt tegen de winnaar van Ryan Mears tegen Ben Harrison of Hans Blanckaert. Mocht Brecel die partij winnen, dan is Xiao Guodong waarschijnlijk de volgende tegenstander.

Lees ook:PTC Antwerpen: 95 profs komen, maar Ding en Allen niet
Lees ook:Inschrijving PTC-event in Antwerpen geopend
Lees ook:Brecel speelt exhibition in winkelcentrum
Lees ook:O’Sullivan over de 750 century’s
Lees ook:Europese PTC’s in Duitsland, Polen, Ierland, België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.