White houdt schade beperkt tegen Chuang

Na een uiterst stroeve start heeft Jimmy White nog alle kans om zich te plaatsen voor de beslissende ronde van de WK-kwalificatie in het EISS in Sheffield.

White, de zesvoudig finalist die volgende maand 50 wordt, kwam snel met 0-3 achter tegen Liu Chuang, maar wist de schade in de openingssessie uiteindelijk tot 4-5 te beperken.

De best-of-19-partij wordt vanavond om 20 uur voortgezet. De winnaar speelt zaterdag tegen Jamie Cope voor een plek in de eindronde in de Crucible.

…White gaat frame drie, ondanks een 55-0 voorsprong, verliezen…

Ook Mike Dunn staat met 5-4 voor, tegen David Gilbert, terwijl ex-amateurwereldkampioen Alfie Burden een 6-3 voorsprong nam tegen Jack Lisowski.

Het hoogtepunt van de ochtend kwam op naam van Jamie Burnett, die tegen Adam Duffy een 142 total clearance scoorde en inmiddels met 5-3 voor staat.

De middagsessie van de WK-kwalificatie begint om 15.30 uur. Dan komt onder anderen Luca Brecel in actie. Hij begint met een 5-4 voorsprong tegen Michael Holt.

Bij World Snooker vind je livescoring, uitslagen en programma, en livestreaming van de WK-kwalificatie. Beelden zijn ook bij de bekende alternatieve aanbieders te bekijken.

[picture Jimmy White © 2012 snooker.blog.nl]

Lees ook:WK-kwalificatie: White neemt eerste horde
Lees ook:Figueiredo wint weer, White eruit
Lees ook:Brecel struikelt in voorronde Shanghai Masters
Lees ook:Michael White en Ding Junhui uitgeschakeld op UK Championship
Lees ook:Haneveer na 3-0 voor, nu 4-5 achter tegen Brown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.