PTC 4: Higgins en Trump uitgeschakeld

John Higgins en Judd Trump hebben zich vanavond niet weten te plaatsen voor de achtste finales van de Paul Hunter Classic in Fürth.

Wereldkampioen Higgins ging ondanks een 2-0 voorsprong verrassend met 3-4 onderuit tegen Li Yan uit China, waardoor het zondag niet tot de met spanning tegemoet geziene confrontatie met Ronnie O’Sullivan komt.

En Trump, die onlangs PTC 2 wist te winnen, moest ook al in een decider zijn meerdere erkennen in Andrew Higginson, 3-4.

Naast O’Sullivan bereikten ook Mark Selby en Stephen Lee overtuigend de slotdag.

Selby hoefde in drie partijen (tegen achtereenvolgens Sam Harvey, Rory McLeod en Craig Steadman) zelfs geen enkel frame af te staan.

Lee en O’Sullivan wonnen elk twee keer met 4-0 en een keer met 4-1.

Verder plaatsten zich ook Mark Davis, Matthew Selt en Joe Jogia voor de achtste finales op zondag. Morgen is de andere helft van het speelschema – met onder anderen Mark Williams, Neil Robertson, Shaun Murphy, Ken Doherty en Luca Brecel – aan de beurt.

Lees ook:UK Ch’ship: Trump, Higgins, Murphy naar achtste finales
Lees ook:PTC in Sofia: Higgins en Trump op herhaling?
Lees ook:Grand Final: Favorieten nu wel overtuigend
Lees ook:Drie spelers uit top-5 al uitgeschakeld in Gloucester
Lees ook:World Open: Trump met hakken over sloot

5 reacties op “PTC 4: Higgins en Trump uitgeschakeld

  1. snookermaatje

    Wat heeft Bij de Leij gedaan? Ik kan na die met 4-2 gewonnen 2e ronde partij geen uitslagen meer vinden op het world wide web.
    Hopelijk zit hij er nog in en moet hij morgen aantreden…

      /   Beantwoorden  / 
  2. coen

    Hij is nu bezig

      /   Beantwoorden  / 
  3. Das Bild der nr.1 in Deutsche Sport Nachrichten

    Mario Wehrmann heeft zich als eerste geplaatst voor de halve finale van ´the Amateur Cup´,een toernooi waar de winnaar een complete vergoeding krijgt en mag deelnemen in de laatste kwalificatieronde van het maintour event ´the German Masters 2012´.Wehrmann ontdeed zich in de kwartfinale van de in Duitsland woonachtige Nieuw Zeelander en ex-prof Chris McBreen (die in de ronde ervoor le Duc met 3-2 de weg naar een Haagse kwartfinale blokkeerde) met 3-2 na een 1-2 en 65-0 achterstand om te zetten onder meer door een prachtige 68 clearance in de vierde om in de match te blijven.Hij was eerder al verantwoordelijk voor de hoogste breaks tijdens dit toernooi met 107 & 90.De overige Nederlanders verloren helaas in een eerder stadium.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Eric Willemsen

      Danke schön voor dit mooie nieuws! Hou ons op de hoogte van het vervolg.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.