Shanghai Masters: White, Wattana en McManus winnen

Jimmy White heeft vanmiddag de eerste klip op weg naar het eindtoernooi van de Shanghai Masters omzeild. Hij versloeg Adam Wicheard met 5-3.

White kwam tot drie maal toe op achterstand maar was na het interval de constantere speler. Wicheard had gisteren nog twee centuries gescoord tegen Scott MacKenzie.

Naast White (49 jaar) bereikten nog twee routiniers de volgende ronde van het kwalificatietoernooi in Sheffield: James Wattana (41) en Alan McManus (40).

…White zal het openingsframe verliezen maar de partij tegen Wicheard winnen…

Wattana boekte een 5-2 zege op Andy Hicks, terwijl McManus met 5-0 te sterk was voor David Hogan, die gisteren had geprofiteerd van de afzegging van Björn Haneveer.

Michael White boekte een fraaie 5-2 zege op voormalig amateurwereldkampioen Alfie Burden en liet daarbij met 145 de hoogste break uit zijn nog jong carrière aantekenen.

Verder deden de Aziatische spelers het goed: Liu Song, Liu Chuang en Passakorn Suwannawat bereikten de voorlaatste kwalificatieronde, wat ook gold voor Aditya Mehta uit India na een zwaarbevochten 5-4 overwinning op Rod Lawler.

Vanavond komen onder anderen Ian McCulloch, Kurt Maflin en Anthony McGill nog in actie. Het speelschema vind je bij World Snooker.

[picture Jimmy White © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Steve Davis ontbreekt ook in Shanghai
Lees ook:PTC 4: O’Brien wipt Ding, Suwannawat verrast ook Doherty
Lees ook:Shanghai Masters: Wattana wint, Filipiak verliest
Lees ook:WK 6-reds: Wattana geeft toon aan in Thailand
Lees ook:PTC-kampioen Murphy en nummer 1 Williams naar huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.