Wildcard voor German Masters te winnen op PHC

Tijdens de Paul Hunter Classic in augustus kunnen amateurs van het Europese vasteland een wildcard voor de German Masters van 2012 verdienen.

In plaats van een verliezersronde wordt een Amateurs Cup gespeeld, waarvan de winnaar een startbewijs voor het Main Tour-rankingevent German Masters ontvangt.

Aan die Amateurs Cup kunnen alle amateurs van buiten het Verenigd Koninkrijk meedoen, die zich hebben ingeschreven voor de PHC.

Deze wildcard is bovendien een stuk aantrekkelijker dan vorig jaar.

Toen moesten de zes amateurs die zo’n ticket hadden verdiend op basis van hun EPTC-klassering, nog zelf opdraaien voor alle kosten.

Dat was destijds voor Maurice le Duc een reden om zijn toegekende wildcard niet te verzilveren en af te zien van deelname aan de German Masters in Berlijn.

Organisator Dragonstars heeft nu aangekondigd dat ditmaal reis- en verblijfkosten (een nacht in ***hotel) van de wildcards wordt vergoed.

Net als vorig jaar is de PHC het eerste Europese event van het Players Tour Championship, dan er dan al drie Engelse toernooien op heeft zitten.

De PHC wordt van 26 tot en met 28 augustus in het Zuid-Duitse Fürth gespeeld. Als er veel amateurs inschrijven, moeten zij op 25 augustus al een voorronde afwerken.

De inschrijving sluit al op 7 juni, kost €100 en kan via het entry pack van World Snooker.

Lees ook:Mario Wehrmann verdient wildcard German Masters
Lees ook:German Masters geeft 6 wildcards weg
Lees ook:German Masters wildcards: Wehrmann tegen Wattana
Lees ook:Peter Bullen verdient wildcard German Masters
Lees ook:PTC Antwerpen: Loting voor Amateurs Cup bekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.