Opgebloeide Trump trekt stand tegen Ding weer recht

Judd Trump en Ding Junhui beginnen morgenmiddag volledig in evenwicht aan de slotsessie van hun halve finale op het Betfred.com wereldkampioenschap.

Waar Ding vanochtend domineerde tegen een matige Trump en met 9-7 voor kwam, hervond de 21-jarige Engelsman zijn beste vorm in de avonduren.

Trump scoorde twee centuries en verder breaks boven de 50 in alle andere frames die hij won om de stand op een terechte 12-12 te brengen.

…Trump scoort twee centuries op weg naar 12-12 tegen Ding…

De uitkomst van deze aantrekkelijke partij is dan ook met geen mogelijkheid te voorspellen. De vorm van het moment zal beslissend zijn.

Ding heeft meer ervaring met het spelen van halve finales in rankingtoernooien, maar een semifinale in de Crucible was tot nu toe ook voor hem onbekend terrein.

Tot dusverre verkiezen beide spelers de aanval boven de verdediging – hoewel er enkele fraaie safety exchanges te zien waren.

Interessant om te zien of morgen ook de zenuwen op een gegeven moment een rol gaan spelen. Bij Ding was dat in het verleden vaker het geval, maar hij is de laatste tijd mentaal absoluut sterker geworden.

Trump zal voor zijn gevoel als qualifier weinig te verliezen hebben, maar zó dicht bij een WK-finale geraken zal ook hem niet koud kunnen laten.

Wordt vervolgd, morgenmiddag om 15.30 uur…

[picture Judd Trump © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Ding en Selby completteren halve finales in Beijing
Lees ook:Selby vloert Ding in vier uur durend gevecht
Lees ook:Thunder Robertson geeft Ding op z’n donder
Lees ook:Judd Trump wint eerste titel op China Open
Lees ook:Martin Gould wint Championship League 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.