Björn Haneveer loopt PTC-eindtoernooi mis

bjorn haneveer - closeBjörn Haneveer heeft zijn minimale kans op het bereiken van het eindtoernooi om het Players Tour Championship niet kunnen benutten.

Op het twaalfde en laatste toernooi in Praag was de 34-jarige Vlaming vanavond in de tweede ronde, ondanks een goede start, kansloos tegen Mark Selby.

Haneveer kwam met 1-0 voor en had ook goede kansen om frame drie te winnen, maar ging uiteindelijk met 1-4 onderuit.

Haneveer, die 40e staat in het PTC-klassement, had minimaal de halve finales moeten halen om nog in de top-24 te kunnen eindigen.

Selby speelt in de derde ronde tegen Dominic Dale, die Martin Gould met 4-0 opzij zette.

Met Hans Blanckaert verdween ook de laatste Belg van het podium. Hij dwong tegen Michael Wasley wel een decider af, maar kwam niet verder dan dat, 3-4.

Na andere grote namen als Ronnie O’Sullivan, John Higgins, Ding Junhui en Stephen Hendry ontbreekt nu ook Neil Robertson op het eindtoernooi volgend jaar maart.

Door zijn teleurstellende resultaten had de wereldkampioen dit weekend het event in Praag moeten winnen, maar hij strandde al in de tweede ronde op Jimmy Robertson, 2-4.

Hoewel Higgins dus niet naar de finales kan, is hij wel weer goed bezig. Vorige week wist hij na zijn zes maanden schorsing ineens het Ruhr Championship in Hamm te winnen.

De Schot won eerder vandaag na een trage start met 4-1 van Tom Ford en staat op dit moment alweer met 2-0 voor tegen Barry Pinches.

Kijk hier voor het speelschema en daar voor de livescoring van World Snooker.

Lees ook:Neil Robertson met schrik vrij tegen Reanne Evans
Lees ook:Zware loting Nederlanders voor PTC Praag
Lees ook:Shanghai: Haneveer tegen Couch of Pagett
Lees ook:PTC-finale in Ierland wordt op tv uitgezonden
Lees ook:Higgins begint comeback tegen Jogia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.