Interconnect de Dieze verstevigt koppositie in eredivise

De strijd om de eerste en tweede plaats in de eredivisie van de KNBB lijkt in het voordeel uit te gaan vallen van de titelverdediger uit Den Bosch. Interconnect de Dieze staat sinds gisteren op 66 punten, gevolgd door Amigio 1/Inpower uit Maassluis die 58 punten hebben. De strijd om de derde plaats is een stuk spannender. Maar liefst 4 teams staan op de 35 tot 38 punten en maken dus nog aanspraak op die derde plaats.

10269498_792447507538355_4506123101446668458_n

Interconnect de Dieze bouwde de voorsprong vandaag nog wat verder uit in hun thuiswedstrijd, door met 8-1 te winnen van Westend uit Zaandam. Alleen Jimmy Cai wist een puntje te scoren tegen Joris Maas. Jack Bruins en Ahmet Bozkurt bleven puntloos tegen Maas, Yvan van Velthoven en Jurgen van Roy. Het team uit Zaandam staat nu vijfde met 37 punten.

Amigio uit Maassluis wonnen in de “uit” wedstrijd tegen Pierre de Jonge Casino. In hun oude thuisbasis won het team met kopman Rene van Rijsbergen met 6-3 van hun oude zaalgenoten.

Final Touch uit Amsterdam en Sportcentrum Utrecht delen momenteel de derde plaats met beide 38 punten. Het Amsterdamse team won uit in Leiden nipt van Snookerij 0, met 5-4. Sportcentrum Utrecht won thuis met 7-2 van Back in the Pack 2.0.

In het rechterrijtje vinden we dan nog HOB Nijmegen en Snookerij. Dit degradatieduel tussen de directe concurrenten, de nummers 8 en 9 van de competitie, viel vandaag uit in het voordeel van de thuisspelende Nijmegenaren, zij wonnen met 6-3, waardoor zij de achterstand op de Leidenaren verkleinen naar 2 punten.

Lees ook:Interconnect De Dieze nieuwe koploper eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze weer aan kop in eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze kampioen eredivisie, Snookerij 0 degradeert
Lees ook:Eredivisie: De Dieze blijft stevig aan kop
Lees ook:Interconnect de Dieze weer koploper in eredivisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.