Grand Final CSGP in de startblokken

De organisatie van de ClickSite Grandprix staat te popelen om de deelnemers van de Grand Finale te verwelkomen, aanstaande zaterdag in Jumbo SC in Warmond. 

ClickSite Grand Prix logo

Met 26 deelnemers en twee wildcardspelers mag het een goed bezet toernooi heten. Naast de 26 mensen die zich geplaatst hebben door drie maal, of vaker, te hebben deelgenomen, krijgen 9 spelers de kans om zich bij die 26 man te voegen. Onder hen Maurice le Duc, junior Kevin Karbet en de hoofdgast van de dag: Mario Veltman.

De organisatie benadrukt dat iedereen, ook mensen die nog niet eerder hebben deelgenomen aan de CSGP, van harte welkom zijn om als supporter langs te komen en om mee te eten, voor slechts 5 euro. Graag dit wel even laten weten aan Jumbo-eigenaar Flo Moederscheim in verband met de inkopen.

1075713_3196131039673_1266758542_n

Zoals gezegd zat Mario Veltman zaterdag voor een gezellige avond zorgen, en hoopt de organisatie van de ClickSite Grandprix vooral op een heel mooi en sportief weekend!

Tot slot zal ondergetekende ook aanwezig zijn, al was het alleen al om de Snookerblog-cheque te overhandigen aan de speler met de hoogste break! Uiteraard zal ik gedurende het weekend de thuisblijvers ook op de hoogte houden via dit blog.

Hier vind je de meldtijden en hier het gehele programma en de prijzentabel van het finale-weekend.

Lees ook:Geen NSR-punten voor ClickSite Grandprix
Lees ook:ClickSite Grandprix: de Grand Final!
Lees ook:Snooker.blog.nl sponsort hoogste break!
Lees ook:Wildcardspelers bij CSGP Grand Final bekend
Lees ook:Inschrijving ClickSite Grandprix geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.