Nederlands Kampioenschap terug naar Warmond

Het Nederlands Kampioenschap is terug op de plek waar er al velen gehouden zijn: Jumbo SC in Warmond. Het finaleweekend van het NK wordt het weekend van 14 mei gehouden, met de finaledag op pinkstermaandag 16 mei. 

DSCF0441

Er is dit jaar door de KNBB Sectie Snooker gebruik gemaakt van een selectiecommissie, met de bestuurder voor wedstrijdzaken , een coach, een teamcaptain, een eredivisiespeler en een afgevaardigde van de DRA (Dutch Referee Association) . Deze hebben een advies uitgebracht aan het bestuur en het bestuur heeft dit advies overgenomen.

Eigenaar Florian Moederscheim is erg verheugd dat het NK weer naar Warmond komt. Hij en zijn team staan te popelen om het alle spelers, supporters, referees en officials naar de zin te maken.

398910_2865230687371_74330932_n

Het NK start al op zaterdag 23 april. Dan verzamelen de dames en de jeugd zich in Jumbo SC in de hoop zich te plaatsen voor de finaledag op 16 mei. Ook het NK koppels (30 april en 1 mei), het NK senioren (7 en 8 mei) en het NK heren (14 en 15 mei) wordt in Warmond gespeeld. Op zondag 24 april wordt het Open Nederlands Kampioenschap 6-reds gehouden.

Lees ook:NK senioren van start
Lees ook:Nieuwe toernooiserie Jumbo start zondag
Lees ook:Kwartfinale NK Koppels
Lees ook:Bekerfinale, NK Teams & Supercup
Lees ook:NSR naar Jumbo SC in Warmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.