Winst voor Jan Rempe en Kendrew Oei

Zaterdag 24 oktober was SC de Meent in Lelystad het toneel van de tweede Junioren en Kadetten Ranking. Er werd gespeeld in twee leeftijdscategorieën, onder 14 jaar en onder 21 jaar. Daarnaast waren er een aantal door de EBSA gecertificeerde coaches aanwezig waar de spelers dankbaar gebruik van maakten, voor tips en adviezen.

(c) Corné Kuijpers

(c) Corné Kuijpers

Bij de kadetten wist Kendrew Oei zijn 2e zege op rij te boeken door in een spannende finale met 2-1 te winnen van Hugo van Houten die met 9 jaar de jongste deelnemer was. Wouter Kalk en Kevin Karbet zijn gedeeld derde geworden.

Bij de junioren was de eindfase een onderonsje voor de Jong Oranje spelers. In de halve finale won Jasha Kiers van Man Hee Tang met 2-1 op de laatste zwarte bal. De andere halve finale werd door Jan Rempe gewonnen van Kevin Oei.

In de finale wist Jan Rempe het eerste frame te winnen. Jasha wist nog een decider af te dwingen door het tweede frame te winnen. Jan bleek uiteindelijk de sterkste te zijn en verzekerde zich van de winst door het derde frame op de laatste zwarte bal te winnen. De hoogste break was 36 en werd gemaakt door Jasha Kiers.

De volgende Junioren en Kadetten Ranking is op zaterdag 21 november in Jumbo Warmond.

(bron)

Lees ook:Kendrew Oei en Tim De Ruyter winnen in Den Bosch
Lees ook:Kiers en Oei winnen in Lelystad
Lees ook:Hugo van Houten en Kevin Oei winnen in Maassluis
Lees ook:Kaylash Persad en Kendrew Oei winnaars Haags Open jeugdtoernooien
Lees ook:Jeugdtraining SC Delta succesvol verlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.