Team Luca wil streep onder pannenkoek-affaire

We komen nog een keer terug op pannenkoek-gate. Je weet wel, de geruchtmakende affaire rond het Vlaamse 14-jarige snookertalent Luca Brecel, die eerder deze maand op een internetforum de deelnemers aan de Merodesnookers Open als “de grootste pannenkoeken” omschreef.

Op zijn eigen website werd Brecel onlangs fijntjes herinnerd aan die uitspraak. “Toch raar dat Geudens, Van Hove, Haneveer, Mazrocis, Stolk, etc. pannenkoeken zijn, hè?”, schreef een anonieme bezoeker op de shout box van de site, verwijzend naar enkele Vlaamse en Nederlandse toppers die het ver schopten op de Merodesnookers Open.

Het begeleidingsteam van Brecel heeft die opmerking aangegrepen om een streep onder de kwestie te kunnen trekken.

“De uitspraak van Luca i.v.m. het pannenkoekenverhaal is helemaal ontstaan door een provocatie van een ander volwassen persoon”, aldus het team in een statement op de website.

“Dit wil niet zeggen dat we dergelijke reacties goedkeuren van een veertienjarige. Maar zeg nu zelf: wat voor uitspraken heeft u in het verleden al gedaan tegen personen die u lief zijn? (…) De personen die u aanhaalt, deze heeft u in de hele zaak betrokken. Ik hoop dat u nu uw gezond verstand gebruikt en de hele zaak laat rusten.”

Amen.

Lees ook:Luca Brecel noemt Vlaamse spelers “pannekoeken”
Lees ook:Rechter zaak-Lee blijkt zakenpartner van Hearn
Lees ook:John Sutton gaat in beroep
Lees ook:Verklaring KNBB aangaande uitgestelde eredivisiewedstrijd Amigio 1/Inpower
Lees ook:Luca Brecel Snooker Acadamy geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.