Doe mee aan dopingpreventie onderzoek!

De KNBB is betrokken bij een dopingpreventie project vanuit het Ministerie van VWS. Dit project heet Samen voor een schone sport en is vooral gericht op preventie en bewustwording doping. De volgende organisaties zijn betrokken in dit project: Fitvak, KNVB, Atletiekunie, Doping Autoriteit, NOC*NSF en de KNBB. 

logo knbb

De KNBB richt zich op niet-bewuste dopingovertredingen (zoals bepaalde medicijnen bijvoorbeeld). De ontwikkelde producten en diensten zullen daarnaast zoveel mogelijk sporttakoverstijgend gedeeld en aangeboden worden. De genoemde organisaties vervullen daarmee een voortrekkersrol om andere bonden in hun slipstream mee te nemen. De Dopingautoriteit en NOC*NSF zijn primair de uitvoerende partijen voor de sportbrede activiteiten.

Doel van deze campagne is dat er onder de biljarters meer bekendheid komt over geldende dopingregels. Over wat wel en wat niet gebruikt mag worden en wat je kan en moet doen als je met doping wordt geconfronteerd.

De KNBB wil inzetten op preventie en bewustwording en start daarom met een onderzoek waaraan iedereen kan meedoen. Medewerking aan dit onderzoek is geheel anoniem en kan online via deze enquête. De uitkomsten van dit onderzoek moeten de basis vormen voor een communicatiecampagne binnen de biljartsport.

Help mee aan preventie en bewustwording door de enquête in te vullenKlik HIER  om de enquête te starten. 

Lees ook:Doping projectgroep binnen de KNBB in oprichting
Lees ook:KNBB onderzoekt wensen snookerend Nederland
Lees ook:Onderzoek mentaal aspect bij sporters
Lees ook:Worldsnooker wil jouw stem horen!
Lees ook:Terugblik 2015: Top en flop juli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.