Planning Nederlands Kampioenschap

De planning voor het NK Snooker 2015 is bekend gemaakt door de KNBB. De exacte meldtijden zullen na de sluiting van de inschrijving bekend worden gemaakt.

Planning voorrondes
Op zaterdag 31 januari worden de voorrondes voor de dames en junioren gespeeld in de Snookerij Leiden.

Op zondag 1 februari worden de voorrondes voor de senioren gespeeld in de Dieze Den Bosch en Hippo-Pot-Um-Us in Hilversum.

logo knbb

Op zaterdag 7 februari worden de voorrondes voor de heren gespeeld in de Dieze Den Bosch, Jumbo Warmond en Westend Zaandam. Voor de spelers in het noorden van het land is het mogelijk om in SC Heerenveen te kwalificeren bij minimaal 5 inschrijvingen op die locatie.

Op zondag 8 februari worden de voorrondes voor de koppels gespeeld in Delta Den Haag en Jumbo Warmond. Voor de spelers in het noorden van het land is het mogelijk om in SC Heerenveen te kwalificeren bij minimaal 4 ingeschreven koppels op die locatie. Afhankelijk van het totaal aantal inschrijvingen in Heerenveen zullen de voorrondes van de heren en koppels mogelijk worden gecombineerd op zaterdag 7 februari.

Planning hoofdtoernooi
Het hoofdtoernooi zal worden gespeeld in de Loods in Maassluis.

Op zaterdag 14 februari spelen de senioren tot de halve finales en spelen de koppels tot en met de halve finale.

Op zondag 15 februari spelen de heren tot de kwart finales.

Op zaterdag 21 februari wordt het 6 reds-toernooi gespeeld tot aan de finale.

Op zondag 22 februari worden alle categorieën gespeeld tot en met de finale.

De planning voor het hoofdtoernooi is onder voorbehoud. Indien spelers in meerdere categorieën ver komen zal de planning worden aangepast.

Inschrijven kan nog tot en met 9 januari via deze link. 

Lees ook:Inschrijving NK geopend, hoofdtoernooi in Maassluis
Lees ook:Inschrijven kan nog: NK snooker in Jumbo SC in Warmond
Lees ook:Inschrijving NK 2014 – inclusief 6-reds! – geopend
Lees ook:Programma finaledag NK 2016
Lees ook:Aantal inschrijvingen NK snooker daalt opnieuw

7 reacties op “Planning Nederlands Kampioenschap

  1. Hilbrand

    De meeste spelers uit het Noorden willen dus juist NIET naar Heerenveen. Geven de voorkeur aan Warmond, weekend hotelletje, potje snooker tegen andere spelers dan die ze elke keer in het noorden tegen komen. Helpt helaas niet mee voor de wederopbouw van de sport in het Noorden, maar geef ze maar eens ongelijk.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Gerben

      Op zich is dat een goede reden maar waarom juist nu en de rest van het jaar niet. Daarnaast is die “luxe” niet voor iedereen weggelegd.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Gerben

      Een goede reden maar waarom juist nu en de rest van het jaar niet. Een ‘luxe’ die helaas niet voor iedereen is weggelegd :-)

        /   Beantwoorden  / 
  2. Hilbrand

    De rest van het jaar spelen we ook de nodige uitwedstrijden in teamverband Gerben. Vergeet dat niet!
    Als we allemaal voor Heerenveen zouden inschrijven, moeten we mekaar er uit kegelen. Dat moet ook niet de bedoeling zijn (of wou je weer bij Gerrit in de poule :-) )
    Heb jij trouwens al ingeschreven?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Gerben

    Ik zou graag bij Gerrit in de poule zitten. Weer eens wat anders en ik ben klaar voor hem. Mekaar afmaken doen we toch wel. Dat is juist de bedoeling. Spelers uit het zuiden mogen ook om dezelfde reden dan naar het Noorden komen. Nee.. Je logica is niet echt logisch want als je zo vaak teamwedstrijden speelt zijn dat ook weer dezelfde spelers.. Heb jij je al ingeschreven Hilbrand ?. Kies voor Heerenveen. Ik schrijf me pas in als er genoeg spelers zijn inclusief mijzelf als laatste :-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Hilbrand

      Ik schrijf me dit jaar niet in…Andere zaken dat weekend van 7/8 februari….

        /   Beantwoorden  / 
  4. Gerben

    Oproepje dan maar.. Hallo spelers van Nederland. Wie lijkt het leuk om in Heerenveen kwalificatie te spelen. Zijn goede tafels met nieuwe lakens. Het is weer eens wat anders. Rustiger omgeving en andere tegenstanders. We hebben spelers zat in het Noorden maar er zijn er maar weinig lid. De reden mag bekend zijn.. Daar moet aan gewerkt. Daarom deze oproep om ‘jullie’ te bereiken. Graag reaktie en zeg het voort om zoveel mogelijk spelers te bereiken. Alvast bedankt :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.