Ton Berkhout wint NSR Leiden

Ton Berkhout heeft vandaag de finale gewonnen van het NSR-toernooi in de Snookerij in Leiden, welke werd georganiseerd door de KNBB na het afgelasten van de Interconnect Dutch Open. Berkhout won de finale met 3-2 van Roy Stolk.

(c) Corné Kuijpers

(c) Corné Kuijpers

Berkhout was in de finale beland via Pascaline Chauvin (3-0), René Dikstra (3-0), Arko te Velde (3-0) en Joris Maas (3-2). Stolk won van Remco Bonnet (3-0), oud-teamgenoot Patrick Terlou (3-0) en Jerom Meeus (3-2).

In de finale kwam Berkhout 2-0 voor door onder andere een 51-break. Stolk komt echter sterk terug tot 2-2. In de decider is Berkhout echter te sterk voor de Zeistenaar en weet de Amsterdammer met twee dertigers de wedstrijd en het toernooi op zijn naam te schrijven.

Het is voor Berkhout de eerste rankingtitel die hij op zijn naam schrijft. Wel won hij eerder het NK Koppels, samen met Lennon Starkey.

De verliezersronde was een Utrechts onderonsje. René Dikstra en Steve Stolk, beide spelend voor Sportcentrum Utrecht, vochten deze strijd uit. Dikstra won deze finale, met onder andere een 103-break.

Lees ook:KNBB senioren: Dikstra ongenaakbaar in Leiden
Lees ook:NSR: Stolk klopt Maas in finale in Utrecht
Lees ook:Van Rijsbergen wint Invitational Snookerij
Lees ook:NSR: Maurice le Duc wint in Leiden
Lees ook:Dubbele “broedermoord”, van Rijsbergen wint NSR3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.