Interconnect de Dieze loopt verder uit

Koploper Interconnect de Dieze heeft slechts 1 punt laten liggen in de Snookerij in Leiden. Vandersteen had met een 2-0 voorsprong de matchball op zijn keu liggen, maar speelde tegelijkertijd de witte bal weg. Vermeer wist uiteindelijk de wedstrijd toch nog met 3-2 te winnen.

Scorebord

Joris Maas en Yvan van Velthoven bleven ongeslagen in Leiden. Yvan van Velthoven maakte een 132-break.

Tegelijkertijd speelde de Snookerij 0 ook thuis, tegen Snookersociety Doetinchem. Snookersociety had tot dan toe pas 2 punten uit 4 wedstrijden, maar deed in Leiden goede zaken door 4 punten te pakken tegen het Leidse thuisteam. Xander van Rossem van de Snookerij pakte zijn drie wedstrijden tegen de mannen uit Doetinchem.

De nummer twee van de eredivisie, Westend uit Zaandam verloor verrassend van HOB Nijmegen, die bezig zijn aan een goed seizoen. Freek Bettonviel won alledrie zijn wedstrijden. Nijmegen staat nu vijfde, Westend blijft tweede.

De achtervolgers uit Utrecht, Sportcentrum Utrecht, hadden een slechte week. Zonder kopman Roy Stolk, wisten Feylin Janssen en Gosse Vledder ieder 1 punt te pakken. René Dikstra bleef puntloos.

De laatste wedstrijd die gespeeld werd was tussen de teams die vorig jaar nog in hetzelfde centrum speelden, Amigio 1/Inpower speelde thuis tegen de Pompadour. Het team van kopman René van Rijsbergen wist met 9-0 te winnen van het Bredase team.

Zie ook het verslag op de KNBB-site.

Lees ook:Amigio 1/Inpower is nieuwe koploper in de eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze weer koploper in eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze kampioen eredivisie, Snookerij 0 degradeert
Lees ook:Eredivisie: De Dieze blijft stevig aan kop
Lees ook:Amigio en Final Touch scoren maximale punten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.