Interconnect de Dieze wint kraker tegen Amigio 1/Inpower

Interconnect de Dieze uit Den Bosch heeft de topwedstrijd gewonnen tegen hun directe concurrent voor de titel, Amigio 1/Inpower. Het team van de Dieze kwam in de sterkste opstelling naar Maassluis, met de twee Belgische spelers Yvan van Velthoven en Alain Vandersteen en met de Nederlandse topper Joris Maas.

vlnr Joris Maas, Yvan van Velthoven en Alain Vandersteen (c) Teampagina Interconnect de Dieze

vlnr Joris Maas, Yvan van Velthoven en Alain Vandersteen
(c) Teampagina Interconnect de Dieze

Ook Amigio 1/Inpower kwam in zijn sterkste opstelling, ook met twee zuiderburen: Kevin van Hove en Mario van Herk werden versterkt door kopman en Nederlands Kampioen René van Rijsbergen.

Van Velthoven bleef ongeslagen, Vandersteen won van Van Herk en van Rijsbergen, Maas won één partij van van Herk, die al zijn partijen verloor. Interconnect de Dieze verstevigd door deze winst zijn plek aan de top, Amigio 1/Inpower zakt naar de vierde plaats.

De afscheidswedstrijd van Ivo Kraus is voor zijn team Pompadour 1 niet al te best verlopen. Ze verloren met 7-2 van HOB Nijmegen. Kraus moet zijn keu de komende tijd aan de wilgen hangen ivm een blessure. Hopelijk duurt deze onderbreking niet te lang en kan de sportieve speler snel weer aan de snookertafel verschijnen. Kraus en Martijn Adam redden de eer door te winnen van de Française Pascaline Chauvin.

Sportcentrum Utrecht won met 5-4 van Snookerij 0 in Leiden. Hierdoor zakt sportcentrum Utrecht naar de derde plaats. Ze worden links ingehaald door Westend, die op bezoek zijn geweest bij Snookersociety Doetinchem, waar het bezoekende team met de volle winst weer naar huis mocht.

De vijfde plek wordt bezet door Final Touch uit Amsterdam, die vandaag wisten te winnen van Snookerij, het andere team uit Leiden. Final Touch pakte thuis 7 van de 9 punten.

 

Lees ook:Interconnect De Dieze nieuwe koploper eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze weer koploper in eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze kampioen eredivisie, Snookerij 0 degradeert
Lees ook:Nieuws uit de eredivisie
Lees ook:Interconnect de Dieze verstevigt koppositie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.