KNBB: Inschrijving NK verlengd tot 31 december

logo knbbDe KNBB heeft besloten de inschrijftermijn voor het Nederlands Kampioenschap 2014 met elf dagen te verlengen tot en met komende dinsdag, 31 december.

Vanochtend waren er in de diverse categorieën (afgezien van het “open” 6-reds events) 290 spelers aangemeld, 15 minder dan het totaal aantal inschrijvingen voor het NK 2013.

Bij de mannen staat de teller op +1 (108 nu tegenover 107 vorig jaar), bij de senioren -9 (61-70), bij de koppels -3 (99-102), bij de dames -2 (13-15) en bij de junioren -2 (9-11).

Voor het nieuwe 6-reds toernooi hebben zich 53 spelers ingeschreven. Het NK staat gepland voor 15-16 en 22-23 februari bij De Loods in Maassluis.

Opvallendste naam in het deelnemersveld is Raymon Fabrie.

Fabrie haalde tussen1992 en 2003 acht keer de finale bij de mannen, en won er daarvan vijf: in 1994, ’96, ’97, ’98 en 2003. Hij is daarmee nog altijd recordhouder.

Fabrie staat zowel bij de mannen als bij de masters op de deelnemerslijst.

Voor alle info over het NK kijk je hier op de site van de KNBB.

Lees ook:NK Snooker 2014 in de startblokken
Lees ook:Fabrie wint seniorentoernooi Maassluis
Lees ook:NK: Op jacht naar de titel…
Lees ook:SnooKort: Fabrie is terug – nu ook online
Lees ook:Nederlands Kampioenschap van start

9 reacties op “KNBB: Inschrijving NK verlengd tot 31 december

  1. Martijn

    bij De Loods in Maassluis?

    Die tent is dicht toch?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kevin

      De Loods gaat 2 januari weer open met alleen de eerste zaal. Alle tafels daar worden voorzien van nieuwe lakens. De tweede zaal wordt helemaal gestript, opnieuw opgebouwd en voorzien van nieuwe snookertafels en is gereed voor aanvang van het hoofdtoernooi.

        /   Beantwoorden  / 
  2. Gerben

    Ik wil me graag inschrijven voor het NK maar zolang er geen zekerheid is omtrent voorronde spelen in eigen Regio ga ik het niet doen. Dan maar weer een jaartje lid geweest voor helemaal niets. Het is niet anders. Graag wil ik net als andere leden van de Knbb de mogelijkheid hebben om voorrondes te spelen in eigen regio. Dit spaart enorm op de kosten en het is toch echt heel eenvoudig om dit te realiseren. Vorig jaar heb ik mij daar enorm voor ingezet.. Dit jaar is daar weer totaal aan voorbijgegaan :-(

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kevin

    Voor de spelers uit het Noorden wordt het mogelijk om in SC Heereveen te kwalificeren voor de heren en koppels. Je kan je nog inschrijven t/m 31 december.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Martijn

    Houdt dit dan dus in dat elke ingeschrevene wordt ingedeeld in het dichtstbijzijnde Snookercentrum?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Kevin

    Via geo-mapping is gekeken waar de deelnemers vandaan komen en zijn er per categorie een paar zalen gekozen. Het zijn niet perse de dichtstbijzijnde zalen. Er is niet gekozen voor veel zalen met weinig deelnemers. Heerenveen is op dat gebied vooralsnog de uitzondering. Maar wellicht schrijven er nog meer mensen uit het Noorden in.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Martijn

    Nee dat snap ik. Ik stelde deze vraag dan ook vanuit het idee dat de zalen al bekend zijn. Wordt elke speler dan ingedeeld in de zaal die het dichtst bij z’n woning is?

      /   Beantwoorden  / 
  7. Gerben

    Ik hoop dat het nog op de website van de Knbb komt te staan. Of een persoonlijk bericht. Het kan altijd nog een hele goede grap zijn van iemand natuurlijk :-) Graag een bevestiging Kevin :-)

      /   Beantwoorden  / 
  8. Gerben

    Ok. Heerenveen gaat door. Dat is geweldig nieuws. :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.