Poll: O’Sullivan komt volgend jaar weer terug

Lange tijd was de stemming precies fifty-fifty. Uiteindelijk denkt een kleine meerderheid van de lezers van snooker.blog.nl dat Hij terugkeert op de Main Tour.

Het was de vraag in onze poll: Denk jij dat Ronnie O’Sullivan na zijn sabbatical volgend jaar weer gaat meespelen op het profcircuit, of beëindigt hij zijn carrière?

De uitslag: 59 procent verwacht de huidige wereldkampioen komend seizoen weer in actie te zien. De andere 41 procent gelooft van niet en gaat ervan uit dat O’Sullivan nu echt stopt met snooker.

Een tendentieuze krantenkop meldde vorige week dat O’Sullivan nog dit seizoen, namelijk op het afsluitende wereldkampioenschap, alweer present zou zijn.

Als je het hele artikel in The Independent leest, blijkt die kop wel erg voorbarig.

World Snooker-baas Barry Hearn schijnt inmiddels wel met O’Sullivan gesproken te hebben. Begrijpelijk, want Hearn zal de titelverdediger natuurlijk graag aan de start zien van het belangrijkste evenement in zijn sport. Beslist is echter nog niets.

De inschrijftermijn voor het WK eindigt in de eerste weken van het nieuwe jaar. Uiterlijk dan zal O’Sullivan moeten besluiten of hij in april zijn vierde wereldtitel komt verdedigen.

De nieuwe poll op dit blog komt in de loop van deze week online.

Lees ook:“Snookerij wordt weer kampioen van de Eredivisie”
Lees ook:Poll: Jumbo grote favoriet in Eredivisie
Lees ook:Poll: O’Sullivan maakt favorietenrol waar
Lees ook:Poll: Judd Trump wordt vrijwel zeker nummer 1
Lees ook:Poll: Lezers positief over Brecels debuutjaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.