Poll: Ebdon mag wel stoppen met snooker

Een overgrote meerderheid van de lezers van snooker.blog.nl vindt dat Peter Ebdon nu wel eens mag stoppen met professioneel snooker.

Liefst 42 procent van de deelnemers aan onze poll (“Genoeg geweest! Nu mag … wel eens stoppen”) kiest Ebdon uit een rijtje van vijf namen.

Goede tweede is Jimmy White met half zoveel stemmen als Ebdon.

 …Ebdon, hier tijdens de Brazil Masters tegen Dott, mag best stoppen…

Opmerkelijk is dat Ronnie O’Sullivan, die al vaker met een afscheid heeft gedreigd dan de andere vier tezamen, niet meer dan 15 procent van de stemmen krijgt.

Er zijn zelfs 2 procent méér stemmers op Steve Davis, zes keer wereldkampioen in de jaren ’80 en nu de oudste speler die nog op de Main Tour actief is.

Van slechts 5 procent van de lezers kan Stephen Hendry maar beter stoppen, nadat hij onlangs voor het eerst in ruim 20 jaar uit de top-16 duikelde.

In de comments doken overigens ook nog Rory McLeod en Stephen Lee op.

De nieuwe poll komt in de loop van deze week online.

[picture Peter Ebdon © 2011 snooker.blog.nl]

Lees ook:Poll: Ronnie O’Sullivan klopt Luca Brecel
Lees ook:Het is bewezen: Ebdon is de saaiste speler!
Lees ook:Poll: O’Sullivan maakt favorietenrol waar
Lees ook:Poll: Wat Ronnie O’Sullivan nog meer won
Lees ook:Poll: Higgins’ UK-triomf hét hoogtepunt van 2010

Eén reactie op “Poll: Ebdon mag wel stoppen met snooker

  1. frans

    Ach ja,…Peter Ebdon,…wordt gezien als de meest saaie speler?
    Probeer het eens anders te zien.Als hij een avond heeft,wanneer er geen bal lukt,en hij achter een bal staat te blazen,dat werkt dan toch immens op iemands giechelspieren? Toen ik dat eenmaal gezien had,begon ik met verlangen weer uit te kijken naar zijn komst.
    Ronnie O’Sullivan is eerlijk,laat zich niet misleiden door de publieke belangstelling,maar blijft met beide benen op de grond,wel,
    MAG hij? Verstandig tot en met.
    Steven Hendrie? Het pokerface is nu weg.IS hij zo erg in niveau gezakt? In zekere zin wel,als je niet dagelijks traint.Maar,dat hoefde hij niet meer,7X was voor hem genoeg en daarna voor je gezin zorgen,en,ja,als Steve Davis,..in de eerste plaats om de goede contacten en dan ook nog,om weer wat geld op te halen.Wat is daar mis mee?
    Judd Trump? Was hij gekomen,om ieder even een lesje te geven? Het antwoord is NEE!!! Judd komt NIET om te winnen,maar om spectaculair spel te laten zien,en als dat dan ook nog goed lukt,hebben wij een goede avond.
    En,..WIE kan John Higgins tegenhouden? Als het EEN persoon moest zijn,dan is dat wel Shaun Murphy.Als het in diens kraam te pas komt,maakt hij gehakt van alle spelers.
    Frans

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.