O’Sullivan betrokken bij auto-ongeval(letje)

masters 2014 - o'sullivan-selby 1st sessionVerontrustend bericht van de Britse krant Mirror: Ronnie O’Sullivan en zijn 6-jarige zoontje zijn vannacht bij een auto-ongeval “aan de dood ontsnapt”.

Op een nat stuk wegdek van de M1 zou O’Sullivan, die enkele uren daarvoor de WK-finale tegen Mark Selby had verloren, de controle over zijn two-seater zijn kwijtgeraakt en in de middenberm gecrasht zijn.

Hij en Ronnie jr. zouden het “wrak” op eigen kracht hebben kunnen verlaten en er “zonder ernstige verwondingen” vanaf gekomen zijn. Eurosport gaat een stap verder: daar moesten vader en zoon zelfs “uit het wrak worden bevrijd”.

Was het inderdaad zo erg? Volgens een prominente getuige, die de plek van het incident toevallig passeerde, viel het allemaal wel mee.

O’Sullivans collega-snookerprof Ben Woollaston kwam kort na het ongeval voorbij de plek des onheils en twitterde dat de auto er “niet zo slecht” aan toe was.

Ook Jason Francis, die met Snooker Legends een van O’Sullivans sponsoren is, twitterde vanmiddag dat vader en zoon “alleen geschrokken” zijn.

Het hele incident lijkt dus nogal mee te vallen, en “aan de dood ontsnapt” en “uit het wrak bevrijd worden” zijn aandikkingen die de waarheid geweld aan doen.

Gelukkig maar. (En bizar trouwens dat het ongeluk precies plaatsvond ter hoogte van de afslag Leicester… de woonplaats van Selby!)

Lees ook:SnooKort: Vader en zoon samen op Main Tour
Lees ook:O’Sullivan hoopt dat zoontje niet gaat snookeren
Lees ook:O’Sullivans vader vrijgelaten uit gevangenis
Lees ook:Davis: “mijn vader hield misschien nog wel meer van snooker dan ik!”
Lees ook:Terugblik 2010: top en flop van januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.