Loting WK snooker live op YouTube

logo dafabet world championshipDe loting voor de eindronde van het WK snooker wordt donderdagmiddag rechtstreeks uitgezonden op het YouTube-kanaal van World Snooker.

Dat heeft de internationale snookerbond laten weten. Bij de loting worden de 16 geplaatste spelers gekoppeld aan de 16 spelers die gisteren en vandaag door de laatste kwalificatieronde zijn gekomen.

De loting begint om 13.00 uur (Nederlandse tijd); minder dan twee dagen vóórdat het toernooi in de Crucible in Sheffield daadwerkelijk van start gaat.

Best vreemd dat de loting pas zó kort voor het toernooi plaatsvindt.

De toppers weten al een paar weken exact wanneer zij hun eerste ronde moeten spelen. Zo beginnen Ronnie O’Sullivan en Stuart Bingham meteen zaterdagochtend om 11.00 uur, maar Mark Davis speelt pas woensdagavond om 20.00 uur.

De qualifiers daarentegen horen pas donderdagmiddag of zij 46 uur later al moeten aantreden of dat ze nog zes dagen tijd hebben om zich voor te bereiden.

Anderzijds, als je titelverdediger O’Sullivan loot, is het misschien maar beter dat je geen zes dagen de tijd krijgt om je daar zorgen over te maken…

Je vindt het YouTube-kanaal van World Snooker hier.

Lees ook:Loting kwalificaties WK live te volgen
Lees ook:Snookerroom gedwongen te stoppen
Lees ook:Shanghai Masters wildcards bekend
Lees ook:Help even mee: Mark King zoekt een nieuwe bijnaam
Lees ook:WK-rematch Robertson-Dott op World Open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.