Dit was het dan, na 510 berichten…

logo-blog… komt er een einde aan onze snookerberichtgeving. Tenminste, wat 2009 betreft! Sinds de start op 1 juli van dit jaar heeft snooker.blog.nl 510 berichten geplaatst over zo veel mogelijk ins & outs van de (inter-)nationale snookerwereld.

Vanaf morgen, wanneer het nieuwe jaar – ja, zelfs het nieuwe decennium – is begonnen, gaan we je weer volop informeren en amuseren met méér nieuws en wetenswaardigheden.

Het belooft een interessant snookerjaar te worden, want er staat een boel te gebeuren in 2010.

Als we alleen even naar de actie in januari kijken: Pro Challenge Series deel vier, Championship League, The Masters, Welsh Open kwalificatie, Welsh Open hoofdtoernooi…

Daarnaast is het natuurlijk boeiend om te zien hoe World Snooker gaat veranderen nu Barry Hearn en een deels nieuw bestuur met Steve Davis er de scepter zwaait.

Maar we hoeven niet per se naar het buitenland te kijken voor interessant snookernieuws. Vlamingen zullen de verrichtingen van Björn Haneveer met argusogen volgen: gaat hij zich handhaven op de Main Tour?

Ook de prestaties van Luca Brecel zullen weer onder een vergrootglas komen te liggen, zeker als hij zijn entree op het PIOS-circuit gaat maken.

Nederlanders hebben ook genoeg om naar uit te kijken. De samensmelting van KNBB en DBSA is officieel een feit, dus bestuurlijk zou snooker weer de wind mee moeten hebben.

Daar hebben we de afgelopen maanden nog weinig van gemerkt. De eerste dagen van januari starten we op dit blog een open discussie over allerlei (organisatorische) aspecten van het snooker in Nederland. Doe mee en geef ook jouw mening!

Dan rest de redactie nu niets anders meer dan jou en alle andere lezers van snooker.blog.nl een prettige jaarwisseling en een sprankelende start van 2010 toe te wensen!

Eric Willemsen
redactie snooker.blog.nl

Lees ook:Prettige jaarwisseling en een goede break-off van 2011!
Lees ook:…en dit is 2014!
Lees ook:Luca Brecel tweede op Belgium Open U21
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar!
Lees ook:Dat was 2013…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.