Nooit meer een pot missen… onder hypnose

Weer zwart vanaf de spot gemist? Opnieuw een lange rode niet gepot? Wanhoop niet! Je hoeft niet per se urenlang aan de oefentafel te staan om een betere speler te worden. Nee, ga lekker op bed liggen en word je onder hypnose bewust van jouw ware snookerkwaliteiten. Je zult geen pot meer missen en eindelijk de grote kampioen worden die je altijd al wilde zijn.

Het worden magere tijden voor snookercoaches, tenminste als we deze advertentie mogen geloven die ik op veilingsite eBay aantrof.

 

“Verbeter je snooker… met de kracht van hypnose”, luidt de wervende tekst op de cd. Voor de prijs zou je het niet hoeven laten, maar ik geloof absoluut niet in de werking van deze methode.

Waarmee ik niet wil zeggen dat mentale aspecten niet enorm belangrijk zijn in snooker. Integendeel, het koppie speelt een grote rol. Zo is bijvoorbeeld een bekende tactiek van veel coaches om te laten oefenen met een rode bal op de zwarte spot. Dit omdat de zwarte bal (“Maar liefst zeven punten!”) vaak intimiderend werkt op onzekere spelers. Terwijl het snookertechnisch gezien natuurlijk niet uitmaakt of je een rode of een zwarte bal pot.

Nee, persoonlijk verkies ik toch de oefentafel. Al geloof ik best dat je van het luisteren naar deze hypnose-cd een speler van wereldklasse kunt worden… als je inslaapt en begint te dromen.

Lees ook:Jeugdtraining in SC de Dieze in Den Bosch
Lees ook:Gratis snookertraining voor de jeugd in Den Haag
Lees ook:Junioren en kadetten naar Warmond komend weekend
Lees ook:Jeugdtraining naar Westend Zaandam
Lees ook:Gratis training voor de jeugd in Lelystad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.