De nieuwe blogger

Picture by Monique Limbos

En daar zit ik dan, achter mijn laptop, de nieuwe blogger van het Snookerblog. Als eerste natuurlijk een groot woord van dank richting Eric die uit het niets een site heeft weten te bouwen waar elke snookerliefhebber in Nederland en Vlaanderen regelmatig komt kijken voor het laatste snookernieuws. Eric, je mag trots zijn op wat je hebt afgeleverd en ik zal er hard aan werken dit in stand te houden.

En dan is het aan mij om in deze grote voetstappen te mogen stappen. Voor wie mij niet kent (en dat zijn er binnen de snookerwereld toch nog veel):

Mijn naam is Annet van Riel. Ik ben 37 jaar en ik woon samen met het liefste 7-jarige meisje in Scherpenzeel (GLD). Ik ben al jaren achter de schermen actief bij snookerend Nederland. Eerst als sectieraadslid, later als bestuurslid en uiteindelijk zelfs als voorzitter van de sectie snooker van de KNBB. Momenteel ben ik (nog) bondsraadslid bij de KNBB namens de sectie snooker, maar hierover in een latere posting meer. In het dagelijks leven werk ik bij een grote GGZ-instelling in Midden-Nederland waar ik naast mijn professionele kennis van de psychiatrie ook mijn persoonlijke ervaringen mag inzetten. In mijn vrije tijd kun je mij vinden achter Netflix, met een mooi boek of in de tuin.

Ondanks mijn goede banden met de KNBB zal ik zo objectief mogelijk de berichtgeving hier doen. Verzoek aan alle lezers hier op Snookerblog om leuke nieuwtjes of wetenswaardigheden vooral bij mij te melden! Met name richting de Belgische, maar zeker ook de Nederlandse lezers: ik kan niet alles zien en horen vanuit hier, jullie kunnen mij enorm helpen door mij van te voren in te seinen als er een toernooi aankomt of als je bijzonderheden verwacht. En ingezonden stukken zijn altijd welkom, dus aarzel niet om contact met mij op te nemen!

Mijn plan is voorlopig om weinig te veranderen aan de opzet van het blog zoals hij nu is. Wel hoop ik regelmatig vanaf locatie verslag te kunnen doen, met de laptop onder de arm zul je mij regelmatig aantreffen bij toernooien.

Rest mij niets anders dan jullie heel veel leesplezier te wensen!

Lees ook:Dat was 2016… Dank jullie wel!
Lees ook:Poll Snookerblog geeft iets andere uitslag dan enquete NK van KNBB
Lees ook:Dat was 2014…
Lees ook:Verhuizing!
Lees ook:KNBB voor de rechter gedaagd wegens discriminatie…

12 reacties op “De nieuwe blogger

 1. Martijn

  Welkom en veel succes Annet!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Eric Willemsen

  Vanaf deze plek nogmaals: veel succes en vooral veel plezier met snookerbloggen, Annet! Ik schrijf het dan wel niet meer zelf, ik blijf het blog wel trouw lezen ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. john

  Fijn Annet dat je het werk van Erik gaat voorzetten.
  Veel succes!!

    /   Beantwoorden  / 
 4. Dutchnugget

  Luk dat je het hier overneemt Annet!
  Ik wens je er veel succes en plezier mee.

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jan Scheers

  Welkom Annet !

    /   Beantwoorden  / 
 6. Paul Swanenburg

  Namens de KNBB feliciteer ik je , Annet. Ik weet zeker dat de snookersport in de Lage Landen aan jou een goeie verslaggeefster zal hebben, met het snookerhart op de goeie plek.
  Veel Succes,
  Paul

    /   Beantwoorden  / 
 7. ivo kraus

  Succes Annet !

    /   Beantwoorden  / 
 8. Joris

  Ik was bang dat het misschien zou stoppen of vervallen, maar dat gaat helemaal goedkomen! Succes Annet

    /   Beantwoorden  / 
 9. Dimitri

  Heel erg welkom en veel succes!

    /   Beantwoorden  / 
 10. PB

  Annet, ik ben blij dat jij via dit blog ons op de hoogte blijft houden van al het snooker nieuws. Veel succes !!

    /   Beantwoorden  / 
 11. DM

  Super! Veel succes Annet!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.