Categorie: "China Open"

Uh-Nooh uitgeschakeld op China Open, Lawler door op respotted black

De Engelse amateurspeler Adam Duffy zorgde voor een verrassing bij de kwalificaties voor de China Open door de Thai Thepchaiya Un-Nooh uit te schakelen.  Duffy won gisteravond met 5-3 en plaatste zich hiermee voor het hoofdtoernooi in Beijing.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Kwalificaties China Open vandaag van start

Vandaag gaan de kwalificatiewedstrijden voor de China Open van start. In Barnsley, Engeland zullen 120 spelers proberen zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi, welke op 28 maart van start gaat in Beijing. 120? Ja, inderdaad, 120 spelers. 

world champs 2014 - selby-carter 2nd session

Selby wint China Open

Mark Selby heeft, niet geheel verrassend, de finale van de China Open in Beijing gewonnen. Na de eerste sessie leidde Selby al met 8-1, uiteindelijk won hij met 10-2 van Gary Wilson, die voor het eerst in zijn prof-carriere in de finale van een rankingtoernooi stond. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

China Open: Selby 8-1 voor tegen Wilson

(Jaja, wifi-spot gevonden)
Mark Selby is zeer voortvarend van start gegaan in de finale van de China Open in Beijing. Hij staat maar liefst 8-1 tijdens de interval. De verrassende finalist Gary Wilson heeft nog weinig in de melk kunnen brokkelen. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Verrassingen bij China Open

Nu de tweede ronde van de China Open in Beijing is afgelopen zijn er een paar verrassingen op te merken. Opvallend is dat Stuart Bingham vandaag verliest, net als Ricky Walden. Ondanks klachten aan zijn nek is Selby door naar de derde ronde. Wat mij verder opviel was dat Ding Junhui beter staat te spelen dan hij de afgelopen maanden heeft gedaan. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

China Open van start

Vandaag gaat de China Open van start in Beijing. Voor de winnaar van dit toernooi ligt een cheque van 85.000 euro te wachten en er is natuurlijk een race naar de Crucible gaande. Wie kan zich hiervoor plaatsen via dit toernooi, en wie kan zijn main tour ticket behouden? Het worden een paar spannende dagen…

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos