Categorie: "China Open"

Selby wint China Open

Mark Selby heeft, niet geheel verrassend, de finale van de China Open in Beijing gewonnen. Na de eerste sessie leidde Selby al met 8-1, uiteindelijk won hij met 10-2 van Gary Wilson, die voor het eerst in zijn prof-carriere in de finale van een rankingtoernooi stond. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

China Open: Selby 8-1 voor tegen Wilson

(Jaja, wifi-spot gevonden)
Mark Selby is zeer voortvarend van start gegaan in de finale van de China Open in Beijing. Hij staat maar liefst 8-1 tijdens de interval. De verrassende finalist Gary Wilson heeft nog weinig in de melk kunnen brokkelen. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Verrassingen bij China Open

Nu de tweede ronde van de China Open in Beijing is afgelopen zijn er een paar verrassingen op te merken. Opvallend is dat Stuart Bingham vandaag verliest, net als Ricky Walden. Ondanks klachten aan zijn nek is Selby door naar de derde ronde. Wat mij verder opviel was dat Ding Junhui beter staat te spelen dan hij de afgelopen maanden heeft gedaan. 

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

China Open van start

Vandaag gaat de China Open van start in Beijing. Voor de winnaar van dit toernooi ligt een cheque van 85.000 euro te wachten en er is natuurlijk een race naar de Crucible gaande. Wie kan zich hiervoor plaatsen via dit toernooi, en wie kan zijn main tour ticket behouden? Het worden een paar spannende dagen…

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

China Open: Wilson wordt vader en wint op één dag

Het eerste wat opvalt in de uitslagen van de kwalificatiewedstrijden van de China Open, die gisteren hun tweede en laatste dag ingingen, is dat Kyren Wilson gespeeld heeft. De jonge Engelsman is gistermorgen vroeg vader geworden van een zoontje en stond enkele uren later toch weer aan de snookertafel. Als geboortecadeautje brengt hij wel een overwinning mee naar huis, met 5-3 zet hij de amateur Matthew Day opzij.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos