Categorie: "Wist je dat…?"

Wist je dat Dominic Dale…?

Wist je dat Dominic Dale in Duitsland heeft gewoond? Dale verhuisd blijkbaar nogal graag. Hij woont inmiddels alweer een tijdje in Gloucestershire, maar heeft hiervoor ook in Australië, Oostenrijk en Duitsland gewoond.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Wist je dat Terry Griffiths…?

Wist je dat toen Terry Griffiths de finale van het WK won, dit pas zijn tweede professionele toernooi was? Daarvoor had hij alleen amateurtoernooien gespeeld. Griffiths won de finale door te winnen van Dennis Taylor.

Terry

Wist je dat Mark Williams…?

Wist je dat Mark Williams ook goed kan boksen? Als tiener heeft Williams ook gebokst, maar deze carrière moest hij gedag zeggen na een pak slaag in de boksring, van een betere, grotere tegenstander.

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Wist je dat Ronnie…?

Wist je dat Ronnie O’Sullivan Flappy Bird speelt? Het bekende spelletje voor de smartphone helpt O’Sullivan tegen zijn vliegangst. Bij het opstijgen en bij turbulentie pakt hij het spelletje erbij en is hij dusdanig afgeleid dat de angst afneemt. Ieder zijn eigen methodes.

cover ronnie new

Wist je dat Michaela Tabb…?

Wist je dat Michaele Tabb haar referee handschoenen op maat laat maken? Ze heeft te kleine handen voor de standaard maten, dus moeten haar handschoenen op maat gemaakt worden.

michaela tabb - swsa

Wist je dat snooker…?

Wist je dat snooker in India is ontstaan?

Het woord snooker was toen nog een bijnaam voor de soldaten in het leger. Deze naam werd vervolgens gegeven aan de beginners in het nieuwe spel en uiteindelijk werd het spel zelf snooker genoemd.

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
Sandy.Giet@telenet.be

Wist je dat een snookerkeu…?

Wist je dat een snookerkeu niet korter mag zijn dan 3 voet (ongeveer 91,44 cm) en geen grote verschillen mag vertonen met de algemeen aanvaarde vorm?

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
Sandy.Giet@telenet.be

Wist je dat Ronnie Wood…?

Wist je dat Ronnie Wood van de Rolling Stones graag een snookertafel achter de schermen had, als hij moest optreden? Hij wilde hem het liefste zelfs mee op tour nemen, wat ook regelmatig gebeurde.

(c) Worldsnooker

(c) Worldsnooker

Wist je dat Ivo Kraus…?

Wist je dat eredivisiespeler Ivo Kraus ook kan fietsen? Hij gaat dit zelfs voor het goede doel doen! Kraus gaat zaterdag 13 september de Mont Ventoux beklimmen. In de training is het al een keer gelukt. Steunen jullie hem ook?

foto 2