Categorie: "BE Toernooien"

Van Hove wint 1e Belgium Ranking

Kevin van Hove heeft de eerste Belgium Ranking op zijn naam weten te schrijven, door in de finale te winnen van Peter Bullen. Van Hove kwam 3-2 en 4-3 achter maar wist er toch een decider uit te slepen. In dat beslissende frame wist hij een break 51 te scoren en de wedstrijd definitief te beslissen.

algemeen-logo

België 2e bij Challenge Cup

Tijdens de interland in Leuven waar België voor het eerst aan mee deed, de Challenge Cup, is het gastland tweede geworden. België speelde bij de heren met Jurian Heusdens, Jurgen van Roy, Tomasz Skalski en Peter Bullen. Bij de Masters speelde de Belgen met Steve Lambrechts, Rene Hemelsoet, Mario van Herk en Rudy Poelmans.

european tour 3 2012 - heusdens-selby

Archieffoto van Jurian Heusdens

Luca Brecel wint Merode Open 2014

Luca Brecel heeft zijn goede vorm opnieuw bewezen door in de finale van de Open Merode te winnen van een sterk spelende Jurgen van den Bossche. Brecel had in de halve finale met 4-2 van Alain Vandersteen gewonnen. Van den Bossche had in zijn halve finale met 4-1 Tom de Wit opzij gezet.

LUCA1

Van Velthoven uitgeschakeld op Merode Open

Titelverdediger Yvan van Velthoven is er zaterdag niet in geslaagd door de groepsfase te geraken van de Merode Open. Hij eindigde als tweede in zijn poule, na een verliespartij tegen Thomas Broeckx. Ook zijn teamgenoot Alain Vandersteen verloor een partij in de poulefase, tegen Koen Jansen, maar wist zich toch als eerste van de poule te plaatsen.

Van Velthoven en Vandersteen

Van Velthoven en Vandersteen

Callenge Cup

In Leuven wordt op 12 en 13 september een landenwedstrijd gespeeld door Frankrijk, Noord-Ierland, Noord-Ierland en België: de Challenge Cup.

Voor de eerste keer is België uitgenodigd voor de Challenge Cup, dit is een interland met ploegen van de landen Frankrijk, Ierland, Noord-Ierland en nu dus ook België.