Categorie: "BE Toernooien"

Melissa Eens wint 2e damestoernooi

Ook de dames hebben afgelopen weekend in België hun tweede nationale ranking afgewerkt. Bij dit toernooi kwam Melissa Eens als beste boven drijven. Eens heeft in de poulefase slechts één frame verloren, in de knockoutfase zelfs geen. Ze won de finale van Christel Leclercq.

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
Sandy.Giet@telenet.be

Van Hove wint 1e Belgium Ranking

Kevin van Hove heeft de eerste Belgium Ranking op zijn naam weten te schrijven, door in de finale te winnen van Peter Bullen. Van Hove kwam 3-2 en 4-3 achter maar wist er toch een decider uit te slepen. In dat beslissende frame wist hij een break 51 te scoren en de wedstrijd definitief te beslissen.

algemeen-logo

België 2e bij Challenge Cup

Tijdens de interland in Leuven waar België voor het eerst aan mee deed, de Challenge Cup, is het gastland tweede geworden. België speelde bij de heren met Jurian Heusdens, Jurgen van Roy, Tomasz Skalski en Peter Bullen. Bij de Masters speelde de Belgen met Steve Lambrechts, Rene Hemelsoet, Mario van Herk en Rudy Poelmans.

european tour 3 2012 - heusdens-selby

Archieffoto van Jurian Heusdens

Luca Brecel wint Merode Open 2014

Luca Brecel heeft zijn goede vorm opnieuw bewezen door in de finale van de Open Merode te winnen van een sterk spelende Jurgen van den Bossche. Brecel had in de halve finale met 4-2 van Alain Vandersteen gewonnen. Van den Bossche had in zijn halve finale met 4-1 Tom de Wit opzij gezet.

LUCA1