Lambrechts heeft er weer zin in!

Steve Lambrechts heeft zijn motivatie weer gevonden. Net toen hij op het punt stond te stoppen met snookeren, vond hij dankzij Chris Henry de motivatie weer. Precies op tijd voor de Belgische Nationale Ranking, die hij bij de 40+categorie dan ook overtuigend won. 

© Ellen Demarrée

Lambrechts versloeg in de kwartfinale Patrick Geysels met 3-1 en in de halve finale Nick Vanhee met 4-2. In de finale trof hij Tan Wan Chooi die op zijn beurt Tom de Wit met 3-1 versloeg en Cris T’Syen met 4-0. In de finale versloeg Lambrechts Tan Wan Chooi met 4-2.

Bij de kadetten ging Julien Leclercq er met de winst vandoor. Hij won in de finale met 2-1 van Ben Mertens. Bij de junioren was Jesse Schelfhaut de sterkste. Hij versloeg in de finale Kobe Vanoppen met 3-1.

In de 50+categorie was Patrick Werrebroeck degene die er met de hoofdprijs vandoor ging.  Hij won in de finale met 3-1 van Hendrik de Staelen.

Bij de dames won Nawal Touzani met 2-0 in de finale van Sarah Gyselinck.

Lees ook:Durnez en Sokolowski de sterkste in Nationale Ranking
Lees ook:Vandersteen en Dehaene winnen NR-4
Lees ook:Vandersteen en Werrebroek winnen Masters NR oktober
Lees ook:Jacobs wint laatste juniorenranking
Lees ook:Kendrew Oei en Tim De Ruyter winnen in Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.