Categorie: "Riga Masters"

Morgan bereikt kwartfinale Riga Masters

Darren Morgan uit Wales heeft zeer verrassend de kwartfinale bereikt van de Riga Masters in Letland. De oud-profesional is al jaren gestopt met snooker op het hoogste niveau, maar verdiende een wildcard door de European Open te winnen, voorafgaand aan het EBSA Europees Kampioenschap Masters in Litouwen, welke hij overigens ook op zijn naam schreef. 

32577_396902431790_711116790_4710218_5350385_n

Riga Masters start vandaag

De komende 3 dagen zijn de snookerhelden even bruut uit hun zomerse rust geschud, om de Riga Masters te gaan spelen in Letland. Onder hen natuurlijk onze Luca Brecel.

© Ellen Demaré

© Ellen Demaré

Morgan naar Letland, Maguire uitgeschakeld

Met het afronden van de kwalificatiewedstrijden voor de Riga Masters is de kwalificatieweek in Preston, Engeland, afgesloten. 17 spelers wonnen alledrie hun kwalificatiewedstrijden. Onder deze 17 spelers vinden we Luca Brecel. Twee van de 17 spelers staan overigens niet in de top-64: Alan Taylor en Zhang Yong. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Brecel door naar Riga Masters

Luca Brecel heeft ook bij het derde kwalificatietoernooi van deze week zijn ticket weten te verzilveren. Hij mag zich 22 juni melden in Letland voor de Riga Masters. Eerder deze week plaatste Brecel zich al voor de Indian Open en de World Open

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]