Categorie: "Snooker in België"

SnooKort: Sokolowski uitgeschakeld

Sybren Sokolowski is er niet in geslaagd de finale te behalen van het European Under17snooker-toernooi op Malta. In de halve finale verloor hij met 4-2 van Halim Hussein uit Engeland.

© Snooker.blog.nl

Officieuze EK-17 van start, met Sokolowski

Het officieuze Europees Kampioenschap onder 17 jaar is van start gegaan in Malta, met de Belgische Sybren Sokolowski als één van de deelnemers. Het toernooi kent een goede voedingsbodem voor België, eerder wonnen Luca Brecel (2007) en Wesley Pelgrims (2015) dit toernooi al.

© Ellen Demarré

Hanssens wint BR 3 in Genk

Kevin Hansssens heeft gisteren in de finale van de Belgium Ranking in Genk de rankingleider Kevin van Hove opzij gezet. De Belgisch Kampioen won met 5-3 van de Limburger.

Lambrechts heeft er weer zin in!

Steve Lambrechts heeft zijn motivatie weer gevonden. Net toen hij op het punt stond te stoppen met snookeren, vond hij dankzij Chris Henry de motivatie weer. Precies op tijd voor de Belgische Nationale Ranking, die hij bij de 40+categorie dan ook overtuigend won.