Categorie: "BE Spelers"

Interconnect De Dieze weer op de snookerkalender

De Interconnect Open is weer terug op de kalender van de KNBB. De Interconnect Open was jarenlang één van de druk bezochte toernooien van Nederland maar is door verschillende oorzaken een aantal jaren niet georganiseerd.In 2012 werd het toernooi voor het laatst gehouden. In het weekend van 6, 7 en 8 december 2014 komt hier verandering in. 

logo interconnectlogo de dieze

Blanckaert eerste Belg op EBSA Order of Merit

De EBSA Order of Merit, zeg maar de ranglijst voor Europese amateurs, is weer gepubliceerd. Deze ranglijst houdt bij hoe de amateurs hebben gepresteerd op de European Tour events. Aan het eind van het seizoen mogen de 16 beste spelers zich melden voor een playoff, waar de nummers één en twee van deze playoff een main tour ticket verdienen.

Hans Blanckaert Furth 2014

Hans Blanckaert in actie
(c) Monique Limbos

Sterk deelnemersveld Haags Open

52 spelers hebben zich tot nu toe ingeschreven voor de Haags Open, waaronder de Britse titelverdediger Michael Giorgiou én de twee Belgische nieuwe eredivisie-spelers Yvan van Velthoven en Alain Vandersteen.

De voltallige top-7 van de NSR heeft zich ook ingeschreven, waardoor de 8 geplaatste spelers een mooi lijstje wordt. Nederlands Kampioen Rene van Rijsbergen en de nummer 1 van de ranking Roy Stolk zijn aanwezig.

michael georgiou

Titelverdediger Michael Georgiou

Foto’s PHC Dag 3

Wederom is er vanuit Fürth een mooie verzameling foto’s gekomen, van de hand van Sandy Giet. Geniet mee!

Livescoring is hier en hier te volgen en Eurosport 2 zendt tot 15 uur uit. Vanaf 20 uur is de finale te volgen op Eurosport 1.

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
sandy.giet@telenet.be