Categorie: "BE Spelers"

Skalski 26e op amateur Order of Merit

Tomasz Skalski is de hoogste speler uit de lage landen op de net gepubliceerde Europese Order of Merit voor amateurs. Hij is terug te vinden op de 26e plek. De top-16 van deze Order of Merit wordt aan het eind van het seizoen uitgenodigd voor een playoff waarin gestreden wordt voor 2 main tour tickets. Een belangrijke ranglijst voor de amateurs dus.

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
Sandy.Giet@telenet.be

Bingham en Williams uitgeschakeld

De jonge Oliver Lines is met een mooie reeks overwinningen bezig. Wist Lines vorige week nog te winnen van regerend wereldkampioen Mark Selby, vandaag wist hij oud-wereldkampioen Mark Williams met 4-1 te verslaan op de Bulgarian Open in Sofia. Ik ben alleen erg benieuwd wat er in het vierde frame is gebeurd. Kan iemand mij dat vertellen?

(c) Monique Limbos

(c) Monique Limbos

Skalski en Jacobs door naar hoofdtoernooi ET3

Jeff Jacobs en Tomasz Skalski zijn er in geslaagd zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Bulgarian Open. Het hoofdtoernooi gaat morgen van start. Skalski en Jacobs scharen zich bij hun landgenoot Luca Brecel die als professional al geplaatst was voor het hoofdtoernooi.

Jacobs won gisteren al met 4-2 van Mark Owens, vandaag wist hij de Bulgaar Stanislav Hadjipopov met 4-0 opzij te zetten. Jacobs mag morgen uitkomen tegen Joe Swail.