Categorie: "UK Championship"

Van Rijsbergen wint NSR in Maassluis

Op de dag dat Mark Selby bewijst waarom hij nummer 1 van de ranking en regerend kampioen is van de wereld, doet René van Rijsbergen hetzelfde in Nederland. Bij het NSR-toernooi in Maassluis wint de regerend Nederlands Kampioen en leider van de KNBB Nederlandse Snookerranking zijn vierde toernooi op rij sinds het voorjaar. 

734448_2865771220884_1173898158_n

Selby rules the UK (and the world)

Mark Selby heeft vanavond maar weer eens bewezen waarom hij de beste speler is van de wereld. De regerend wereldkampioen en nummer 1 van de wereldranking heeft in de finale van het UK Championship Ronnie O’Sullivan verslagen met 10-7. 

selby

Veel gemopper op kwaliteit tafels bij UK Championship

Er wordt veel geklaagd door de spelers op het UK Championship over de kwaliteit van de tafels. Deze zou flink wat te wensen overlaten. Gisterenavond was er natuurlijk die enorme kick van Marco Fu op een zeer cruciaal moment, maar ook daarvoor werd er al gemopperd.

(c) Sandy Giet Sandy.Giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]

Fu laat kans liggen, The Rocket door naar finale

Marco Fu had de finaleplaats van het UK Championship op het puntje van zijn keu liggen, maar miste een cruciale bal. Ronnie O’Sullivan deed waar hij goed in is, de kans grijpen en de wedstrijd naar zich toe trekken. Daarom treft hij Mark Selby morgen in de finale. 

...Ronnie O'Sullivan, twee jaar geleden voorafgaande aan de finale van het UK Championship met zijn tegenstander toen: Judd Trump... (c) Monique Limbos

…Ronnie O’Sullivan, twee jaar geleden voorafgaande aan de finale van het UK Championship met zijn tegenstander toen: Judd Trump…
(c) Monique Limbos

Uitzendschema UK Championship 03-12

De halve finales van het UK Championship! Wie er in actie komen is wel duidelijk, de tijdstippen zijn inmiddels ook wel bekend, maar waar wordt het uitgezonden? Snookerblog zet het netjes voor je op een rijtje. 

© Monique Limbos

© Monique Limbos

Fu ontsnapt nipt tegen Jones, O’Sullivan eenvoudig naar halve finale

Marco Fu is op het nippertje door gegaan naar de halve finale van het UK Championship. Hij wist een 4-1 en 5-2 achterstand tegen Jamie Jones goed te maken vanavond. O’Sullivan had een makkelijker avond, die won met 6-2 van Mark Williams. 

(c) Sandy Giet sandy.giet@telenet.be

(c) Sandy Giet
[email protected]